Loading...

Kies voor een luxere uitstraling met multilayer visitekaartjes.

  • Standaardhoogte en -breedte (85 x 55 mm)
  • 750 g/m², een van onze dikste kaartjes
  • 3 lagen papier met lijm ertussen, keuze uit 7 kleuren voor de middelste laag
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Extra kleur, extra aantrekkelijk
multilayer visitekaartjes bestaan uit 3 lagen papier met een lichte structuur, met keuze uit 7 levendige kleuren voor de middelste laag. Daardoor ontstaat een dik, zwaar kaartje met een gekleurde rand. Ze vallen op als ze op tafels of bureaus liggen en voelen anders aan als je ze uitdeelt. Of het nu de kleur, de moderne stijl of de opvallende, dikke papiersoort is die mensen het eerst opvalt, met deze kaartjes maak je een uitstekende eerste indruk.

Gemaakt met windenergie
Het is niet alleen het uiterlijk dat triplex visitekaartjes onderscheidt, maar ook de manier waarop ze gemaakt worden. De buitenste lagen zijn van geavanceerd Mohawk-papier, zorgvuldig geselecteerd in de Verenigde Staten en gemaakt met 100% windenergie. De kaartjes zijn ook FSC®-gecertificeerd, volledig gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen.

Gemakkelijk te ontwerpen en te bestellen
Klaar om een kaartje te ontwerpen dat niet over het hoofd gezien wordt? Je kunt een bestaand ontwerp uploaden en voor de middelste laag een kleur kiezen die daar goed bij past. Of je kunt onze vele sjablonen bekijken die speciaal zijn ontworpen om de unieke uitstraling van onze triplex visitekaartjes goed tot zijn recht te laten komen. En als je hulp nodig hebt, is dat natuurlijk geen probleem. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten