Loading...

Maak van je auto, truck of busje een bedrijfswagen.

 • Afwijkende formaten en vormen mogelijk
 • Keuze uit 12 standaardformaten
 • Keuze uit 3 materialen
 • Weerbestendig en watervast
 • Keuze uit plakzijde aan de voor- of achterkant
 • Levendig, full colour drukwerk

Opmerking: om ervoor te zorgen dat de achtergrond echt transparant is, kun je beter geen ontwerp met een witte achtergrond of een jpeg-bestand gebruiken. Kies in plaats daarvan voor een pdf- of png-bestand.

Weerbestendige raamstickers
Met autoruitstickers maak je gratis reclame voor je bedrijf, overal waar naartoe gaat. Of je nu je standaard route rijdt, langs de weg geparkeerd staat of vast staat in de file, je biedt voetgangers en andere verkeersdeelnemers een kijkje in je bedrijf. Bovendien zijn onze stickers bestand tegen de elementen en vervagen ze niet door fel zonlicht, zodat je het hele jaar op ze kunt vertrouwen.

Plak ze op de binnen- of buitenkant van het raam
Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten, zodat je precies de juiste stickers kunt kiezen voor jouw ramen. De stickers kunnen makkelijk aan de binnenkant of buitenkant van je raam worden geplakt, mooi glad en zonder bubbeltjes. Daarvoor hoef je ze alleen stukje bij beetje op een schoon raam te plakken en de sticker gaandeweg glad strijken.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je autoruitstickers te ontwerpen? Kies eerst de juiste oriëntatie en het gewenste materiaal voor je sticker. Bekijk daarna onze reeks ontwerpsjablonen en kies er een die bij jou en de branding van je bedrijf past.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

28 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  8
 • 4 Sterren
  2
 • 3 Sterren
  3
 • 2 Sterren
  5
 • 1 Ster
  10
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 28 klanten

Niet doorzichtig

19 mei 2024 | Sofie

Jammer dat een autoruitsticker niet standaard doorzichtig is of geperforeerd zodat de veiligheid gegarandeerd blijft. Helaas zien we niks meer door de achterruit

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goed dat je jouw feedback kenbaar maakt over de ontvangen autosticker. Jammer dat de autosticker niet is ontvangen, zoals verwacht. Bij het controleren van je bestelling zie ik dat je wel een doorzichtige autosticker hebt besteld, maar met achtergrond. Op onze productpagina staat de volgende opmerking: Om ervoor te zorgen dat de achtergrond echt transparant is, kun je beter geen ontwerp met een witte achtergrond of een jpeg-bestand gebruiken. Kies in plaats daarvan voor een pdf- of png-bestand. Ik zal je hierover ook benaderen via de mail, mocht je vragen hebben, laat het dan gerust weten als antwoord op deze mail.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Fantastisch

8 mei 2024 | hendrik | Verified Buyer

Super!


Foutje?

3 mei 2024 | jonas | Verified Buyer

Sticker plakt goed, alleen was alles niet goed bedrukt.. er waren wat stukjes uit men print die wit moesten zijn maar daarvan zijn sommige plekjes transparant geworden

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor het delen van je feedback over de ontvangen autosticker. Dank ook voor het toevoegen van de foto! We adviseren je altijd, ter controle, om een PDF drukproef te maken van je ontwerp. Dit doe je als volgt: Klik in de ontwerpstudio op de knop Voorbeeld > vervolgens klik je op Drukproef (pdf) downloaden > Klik op PDF maken. Op de PDF drukproef zie ik hetzelfde als op de bijgevoegde foto. We zullen hierover contact met je opnemen. Mocht je vragen hebben, vernemen we deze uiteraard graag.

Foutje?

Niet tevreden

24 apr 2024 | wstefanieke

Ik had een doorzichtige sticker genomen met het gedacht dat de achtergrondkleur zo wat doorzichtig was. Dit was niet het geval. Het was dus een volle achteruit sticker. Onbruikbaar in mijn geval want ik wil nog wel wat zicht.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor het delen van je productbeoordeling over je ontvangen autoruitsticker. Op de productpagina van de autoruitsticker staat de volgende opmerking vermeld: Om ervoor te zorgen dat de achtergrond echt transparant is, kun je beter geen ontwerp met een (witte) achtergrond of een jpeg-bestand gebruiken. Kies in plaats daarvan voor een png-bestand. We willen graag dat je trots bent op het drukwerk dat je bij ons besteld en we zullen je dan ook gaan contacteren via de e-mail. We kijken uit naar je reactie.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Misschien op een andere kleur .

5 mrt 2024 | Nicoleta | Verified Buyer

Van veer kan jij niet zien.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedank voor de beoordeling. We waarderen het dat je hiervoor de tijd en moeite hebt genomen. In je ontwerp zien we dat je een transparante sticker hebt gekozen met een zeer fijn/dun lettertype in de kleur rood. Hierdoor is er heel weinig contrast omdat wanneer je door de autoruit kijkt, dit donker zal zijn. Hierdoor zal de tekst niet opvallen. Helaas is hierover geen contact met ons opgenomen. Wij zullen je een e-mail sturen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Misschien op een andere kleur .

Laat beoordelingen zien 1-5

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Autoruitstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten