Loading...

Voorzie afhaalmaaltijden van je logo of bedrijfsnaam met bedrukte kartonnen snackbakjes.

Keuze uit 7 formaten

  • Hoeveelheden van 100-10.000
  • Levendig full colour drukwerk
  • Gemaakt van voedselveilig Delipac©
  • 100% recyclebaar en composteerbaar

Slimme, betaalbare marketing
Op zoek naar een slimme marketingoplossing die zowel betaalbaar als strategisch is? Met onze kartonnen snackbakjes maken je klanten reclame voor je bedrijf door jouw logo overal mee naartoe te nemen. Zo hebben je klanten de mogelijkheid om te eten waar ze willen en krijgt jouw bedrijf meer zichtbaarheid. Bedrukte kartonnen snackbakjes vergroten je naamsbekendheid aan alle kanten, of je ze nu gebruikt op een beurs, voor een foodtruck, een pop-uprestaurant of op een boerenmarkt.

Praktisch ontwerp en makkelijk in elkaar te zetten
Gemaakt van dun, recyclebaar Delipac©-karton. De snackbakjes zijn stevig genoeg voor warm en koud voedsel, zoals gefrituurde snacks, gebakken lekkernijen of vers fruit. Bovendien zijn ze geschikt voor de vriezer en magnetron en makkelijk in elkaar te zetten. Onze meeneembakjes zijn ook handig voor casual etentjes of evenementen waarop eten het beste staand genuttigd kan worden.

Pas ze aan in onze 3D-studio
Klaar om je eigen kartonnen snackbakjes te ontwerpen? Kies eerst het juiste formaat en pas ze vervolgens naar wens aan in onze 3D-ontwerpstudio. Upload je logo, afbeeldingen of andere specifieke details zoals patronen en lettertypen om de buitenkant van het bakje mee te bedrukken. Zodra je klaar bent, kun je een 3D-voorbeeld van het eindresultaat bekijken, voordat je de bestelling plaatst. Je ontvangt prachtig bedrukte bakjes. Zet ze in elkaar en verras je klanten.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Snackbakjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten