Loading...

Maak van lekkernijen mobiele marketing met snackbakjes met deksel

  • 8 formaten
  • 360 g/m² Delipac©-karton
  • Olie- en vetvrije coating
  • Geschikt voor de vriezer en de magnetron
  • Hoeveelheden van 100 tot 10.000
  • Recyclebaar en thuis composteerbaar

Ziet eruit om op te eten
Lekker eten draait om de smaak, de geur en natuurlijk de presentatie. Met deze fraaie, opvallende snackbakjes met deksel zit je goed. Deze betaalbare verpakkingen geven maaltijden een Insta-waardige uitstraling en maken een blijvende indruk. Bovendien kun je je logo overal op de buitenkant plaatsen, zodat je klanten met elke bestelling je merk zien.

Slim ontworpen
Onze snackbakjes hebben een handig deksel dat de inhoud beschermt. Ze zijn ook gemakkelijk te sluiten, zodat je bestellingen snel kunt afwerken. Handig tijdens de drukke lunchspits. Geen zin meer in vetvlekken en doorweekte bakjes? Het unieke Delipac©-materiaal is voorzien van een coating op waterbasis die voedselveilig en vetvrij is. (Gefrituurde snacks? Vette knabbels? Kom maar op.) Bovendien is Delipac© recyclebaar en thuis composteerbaar.

In 3D aanpassen
Maak om te beginnen een keuze uit 8 formaten. Vervolgens kun je in onze 3D-ontwerpstudio je logo, illustraties en patronen toevoegen om echt gedenkwaardige verpakkingen te ontwerpen. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, bedrukken en verzenden we je bakjes. Je ontvangt snackbakjes met deksel die je direct in elkaar kunt zetten en vullen met gebakjes, broodjes, salades en nog veel meer.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten