Loading...

Ontwerp soepbekers die er net zo goed uitzien als je soep smaakt.

  • Inhoud van 500 ml
  • Keuze uit puur papier en PE-gecoat
  • Vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Gemaakt met composteerbare of gerecyclede materialen
  • Inclusief deksels

Zet je soep in de schijnwerpers
Dus jij maakt de lekkerste soep van de hele stad? Hoe zorg je dan dat iedereen dat te weten komt? Laat iedereen weten waar ze moeten zijn met bedrukte soepbekers die je klanten gemakkelijk mee kunnen nemen om van je soep te genieten. Zet je unieke merk en logo op deze composteerbare en recyclebare soepbekers voor direct Instagrambare momenten en om je zichtbaarheid te vergroten.

Soep en nog zo veel meer
Ze mogen dan soepbekers heten, maar er kan natuurlijk nog veel meer in. Ze zijn ook ideaal voor pasta, noedels, chili of zelfs curry om mee te nemen. Of je nu een foodtruck hebt, op de markt staat, de catering van evenementen doet of afhaalbestellingen in je restaurant aanneemt, onze soepbekers met deksel zijn onmisbaar in je assortiment voedselverpakkingen.

Intuïtief 3D-ontwerpproces
Upload om te beginnen je eigen ontwerp of bekijk onze galerij met personaliseerbare sjablonen, waaronder opties voor cafés en restaurants. Controleer je ontwerp vervolgens in 3D om te zien of alles klopt en laat de rest aan ons over. Als je hulp nodig hebt bij het ontwerpen van je gepersonaliseerde soepbekers, neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten