Loading...

Verpak versheid bij je producten met bedrukte stazakken.

  • 8 formaten
  • Keuze uit diverse afwerkingen
  • Hersluitbare strip en ophangoog beschikbaar
  • Vrijstaand display
  • Full-colour drukwerk op de voor-, achter- en onderkant

Opmerking: ga naar het optiegedeelte om alle formaten, materialen lamineringen en accessoires van onze zakken te bekijken.

Sealen, neerzetten en opvallen
Op zoek naar een opvallende manier om je artikelen te verpakken? Onze gepersonaliseerde stazakken beschermen niet alleen je product, ze zien er ook nog eens erg mooi uit. Elke lichtgewicht, flexibele, multilaagse zak houdt de versheid binnen en lucht en vocht buiten. Met opvallend, full-colour drukwerk op diverse vormen en formaten kun je de ideale verpakking voor je producten ontwerpen.

Opties die je verpakkingen onderscheiden
Kies uit diverse formaten en afwerkingen om de verpakking te vinden die het beste past bij je droge of vloeibare producten, poeders of snoepgoed. En voeg tot slot eventueel een premium kenmerk toe: een hersluitbare strip om de houdbaarheid van je product te verlengen of een ophangoog zodat je je product in het zicht kunt hangen.

Gemakkelijke ontwerpervaring
Bij het ontwerpen van je verpakkingen heb je verschillende opties: Upload je eigen ontwerp of bekijk onze volledig personaliseerbare sjablonen. Welke optie je ook kiest, je kunt je ontwerp in 3D controleren om te zien of alles klopt voordat je de rest aan ons overlaat (wis alle vouwlijnen zodat ze niet gedrukt worden). Je ontvangt bedrukte flexibele verpakkingen die aan de bovenkant open zijn. Als je de verpakking vult en aan de bovenkant dicht sealt, is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten