Loading...

Voedseletiketten

Ontwerp unieke, opvallende etiketten voor alle speciale etenswaren. Ontdek verschillende formaten, vormen, materialen en een makkelijke manier om te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Vorm
Grootte
Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Verleid klanten met unieke, bedrukte voedseletiketten die opvallen.

  • 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 13 materialen
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Klaar om je merk naar een hoger niveau te tillen met een professionele make-over van je productverpakkingen of om je klanten te informeren over ingrediënten of bereidingsinstructies? Met onze gepersonaliseerde etiketten kun je de producten die je verkoopt voorzien van je logo, informatie en een persoonlijk tintje.

Onze voedseletiketten zijn verkrijgbaar met diverse opties, zodat je de juiste uitstraling voor je bedrijf of je evenement kunt creëren. Maak keuze uit verschillende formaten, materialen en vormen, waaronder een aangepaste vorm. Je etiketten worden geleverd op een handige rol, klaar om te gebruiken of te bewaren voor later.

Klaar om je voedseletiketten te ontwerpen? Selecteer om te beginnen de vorm van je keuze. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten