Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Papieren etiketten

Stem je merk en je productverpakkingen op elkaar af met bedrukte papieren stickers. Verkrijgbaar in diverse vormen en formaten, opgerold rond een gesplitste rol. Details bekijken

Fetching compatible options
Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp een professionele, uniforme uitstraling voor promoties, verpakkingen en meer.

  • 15 formaten
  • Keuze uit 13 materialen
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Klaar om je merk en je productverpakkingen naar een hoger niveau te tillen? Met onze papieren etiketten kun je je producten en je bedrijf onderscheiden van de rest. Gebruik ze om dozen, flessen, potten en meer te labellen.

Onze etiketten worden gedrukt op duurzaam papier met een matte of glossy afwerking en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden. Er zijn ook waterbestendige en vetvrije opties waarmee je een langdurige uitstraling voor je bedrijf ontwerpt. Je etiketten worden geleverd op een rol en kunnen direct gebruikt worden.

Klaar om je bedrukte etiketten te ontwerpen? Upload je ontwerp en voeg je gegevens toe. (Als je een aangepaste vorm maakt met onze optie uploaden en gaan, dan maakt een van onze ontwerpexperts een aangepaste vorm voor je.) Als je ontwerp klaar is, wordt je bestelling binnen een paar dagen professioneel gedrukt en opgestuurd.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten