Loading...

Maak hippe verpakkingen die opvallen met holografische etiketten.

  • Keuze uit 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Waterproof plastic in regenboogkleuren
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Aantallen van 100 tot 5.000

Reflecterend, opvallend effect
Zoek je iets nieuws voor je volgende evenement? Bedrukte holografische labels zijn een leuke en makkelijke manier om je bedrijfslogo een boost te geven. Onze labels worden gedrukt op stevig UV- en weerbestendig plastic met een kleurrijk, driedimensionaal effect zodat ze aandacht trekken en er fantastisch uitzien.

Lange levensduur
Holografische etiketten zijn gemaakt van reflecterend plastic dat je ontwerp of logo een opvallende glans geeft en zijn zowel geschikt als decoratie als voor producten en verpakkingen. De sterke zelfklevende kant maakt ze UV- en weerbestendig. Plak ze op een glad, droog oppervlak om te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan. Holografische etiketten zijn ook verkrijgbaar in diverse vormen en formaten, waaronder een aangepaste vorm.

Eenvoudig om te ontwerpen
Selecteer om te beginnen de gewenste vorm. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten