Loading...

Te gebruiken voor reünies, beurzen, congressen en meer

  • Formaat: 85 x 49 mm
  • Wit, mat papier
  • Ronde hoeken
  • Zelfklevende achterkant
  • Full-colour drukwerk
  • Aantallen van 10 tot 2.000

Personaliseer je naamkaartjes met meer dan alleen namen
Organiseer je een meet & greet of netwerkevenement? Ben je een zakelijke conferentie aan het plannen? Maak je volgende naamkaartjes wat leuker door niet alleen namen erop te zetten. Voeg een ontwerp of logo toe specifiek voor jouw bedrijf of evenement. Nu hoeven mensen zich niet meer ongemakkelijk te voelen als ze een naam zijn vergeten en zo promoten ze tegelijkertijd jouw merk.

Naamkaartjes voor verschillende gelegenheden Naamtags zijn ook ideaal voor kleinere evenementen zoals een boeklancering of familiereünie. Bedrukte naamkaartjes maken namen en jouw bedrijf of evenement makkelijker te onthouden. Blader door sjablonen voor specifieke branches en thema's in onze galerij om te vinden wat je nodig hebt.

Snel en eenvoudig te ontwerpen
Klaar om jouw bedrukte naamkaartjes te maken? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (En als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze uploadoptie gebruiken). Als je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je het aan je eigen stijl aanpassen. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt prachtige naamkaartjes die klaar zijn om op te vallen.

Naamstickervel

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Naamstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten