Loading...

Pvc-vrije spandoeken

Zorg dat je gezien wordt tijdens je volgende uitverkoop, beurs of evenement met niet te missen spandoeken. 15 formaten, allemaal gemaakt van PVC-vrij polyester. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Val op zonder PVC.

  • 15 formaten
  • Duurzaam polyester van 360 g/m²
  • Voor binnen en buiten
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Metalen hangringen en ophangaccessoires verkrijgbaar
  • PVC-vrij materiaal

Opmerking: zie onze veelgestelde vragen voor informatie over materialen en meer.

Een opvallende keuze

Op zoek naar een spandoek dat lang meegaat? Kies dan onze PVC-vrije optie. Die wordt gedrukt op duurzaam polyester dat geschikt is voor zowel binnen als buiten. Bovendien is het een beter alternatief voor het milieu omdat er bij verwijdering minder giftige chloor en dioxine vrijkomt. Hang je spandoeken aan de gevel van je winkel, aan je beursstand of op je evenement om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Duurzaam materiaal

Of je je spandoek nu binnen of buiten gebruikt, ons PVC-vrije materiaal gaat lang mee. Als je deze spandoeken op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kunnen ze maximaal 2 jaar buiten gebruikt worden, net als onze traditionele spandoeken van vinyl. Met onze full-colour druktechniek wordt je boodschap levendig en scherp afgedrukt. En als je spandoek uiteindelijk aan vervanging toe is, kun je dit polyester schoner verwijderen doordat het geen giftige stoffen bevat zoals andere materialen.

Gemakkelijk ontwerpen

Klaar om je eigen PVC-vrije spandoeken te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het verder aanpassen met je eigen details, zoals je logo, contactgegevens of een korte tekst. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige PVC-vrije spandoeken ontvangt, klaar om te gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten