Verder naar hoofdinhoud

Pvc-vrije spandoeken

Zorg dat je gezien wordt tijdens je volgende uitverkoop, beurs of evenement met niet te missen spandoeken. 15 formaten, allemaal gemaakt van PVC-vrij polyester. Details bekijken

Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 15 formaten
  • Duurzaam polyester van 360 g/m²
  • Voor binnen en buiten
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Metalen hangringen en ophangaccessoires verkrijgbaar
  • Voor dit product is een levenscyclusanalyse (LCA) uitgevoerd
  • PVC-vrij materiaal

Opmerking: Zie onze FAQ voor tips over verwijdering, materiaalgegevens en meer gegevens van PVC-vrije spandoeken.

Een optie zonder kunststof Op zoek naar een spandoek dat niet van kunststof gemaakt is? Probeer PVC-vrije spandoeken. Ze worden gedrukt op duurzaam polyester dat geschikt is voor zowel binnen als buiten en bovendien je impact op het milieu vermindert. Hang je spandoeken aan de gevel van je winkel, aan je beursstand of op je evenement om de aandacht van voorbijgangers te trekken.

Duurzaam materiaal Ons PVC-vrije materiaal gaat lang mee, ook als je je spandoek buiten ophangt. Als je deze spandoeken op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kunnen ze maximaal 2 jaar buiten gebruikt worden, net als onze traditionele spandoeken van vinyl. Met onze full-colour druktechniek wordt je boodschap levendig en scherp afgedrukt. En als je spandoek uiteindelijk aan vervanging toe is, kun je dit polyester schoner verwijderen doordat het geen giftige stoffen bevat zoals andere materialen.

Gemakkelijk ontwerpen Klaar om je eigen PVC-vrije spandoeken te ontwerpen? Bekijk onze uitgebreide galerij met aanpasbare sjablonen of upload je eigen ontwerp. Vervolgens kun je het verder aanpassen met je eigen details, zoals je logo, contactgegevens of een korte tekst. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige PVC-vrije spandoeken ontvangt, klaar om te gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten