Loading...

Raamstickers - Geperforeerd

Maak gebruik van die ramen en etalages met geperforeerde raamstickers.
Verkrijgbaar in 9 verschillende formaten in vierkante en rechthoekige vormen.
Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Zet je ramen aan het werk met geperforeerde stickers.

  • 9 formaten
  • Vierkante en rechthoekige vormen
  • Geperforeerd kunststof
  • Water- en weerbestendig
  • Binnen aanbrengen, buiten zichtbaar
  • Rakel beschikbaar op de betaalpagina
  • Gemakkelijk aan te brengen

Voor ramen met een wow-factor
Werk je in een winkel of een kantoor met grote ramen of glazen wanden? Maak optimaal gebruik van die oppervlakken met unieke raamstickers en maak reclame voor uitverkopen, evenementen of zelfs de openingstijden van je bedrijf. Uitnodigende stickers kunnen passanten verleiden om te stoppen en kennis te maken met je bedrijf.

Stickers voor elk raam
De one-way stickers met kleeflaag aan de voorkant worden van binnen aangebracht waar ze beschermd zijn tegen de elementen en zijn van buiten duidelijk zichtbaar voor passanten. Ze zijn ideaal om het hele jaar door de aandacht van voorbijgangers te trekken en het opvallende kleuraccent helpt daar bij. Met 9 formaten en verschillende vormen en oriëntaties vind je altijd de juiste sticker voor je ramen, of ze nu voor de begane grond van je bedrijf of de ramen van je thuiskantoor zijn.

Intuïtief ontwerp
Kies om te beginnen met het ontwerpen van je geperforeerde raamsticker de oriëntatie en de vorm: vierkant of rechthoekig. Bekijk daarna onze gepersonaliseerde ontwerpen om er een te zoeken dat perfect bij je past. Heb je een afwijkende vorm die je wilt gebruiken? Geen probleem. Upload je illustratie in onze editor en dan begeleiden we je door het proces. Welke optie je ook kiest, je raamstickers worden professioneel gedrukt en aan huis bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten