Loading...
gepersonaliseerde raamsticker voor boerderijproducten

Bedrukt raamfolie

Raamstickers nu hier verkrijgbaar.


Geperforeerde raamstickers nu hier verkrijgbaar.
Gemakkelijk aan te brengen, te verplaatsen en te verwijderen: ons bedrukte raamfolie heeft alles wat je zoekt. Duurzame PET en silicone, optioneel in afwijkende vorm. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Verander je boodschap met bedrukt raamfolie.

  • NIEUW: Nu ook afwijkende vormen
  • 9 formaten
  • Duurzaam PET en silicone
  • Doorzichtige of ondoorzichtige sticker
  • Verplaatsbaar en herbruikbaar
  • Gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen
  • Rakel verkrijgbaar op de betaalpagina

Gemakkelijk te verplaatsen
Als je regelmatig je boodschap verandert, bijvoorbeeld voor een seizoensuitverkoop, speciale aanbiedingen of nieuwe producten, dan is statische raamfolie echt iets voor jou. En het is ook gemakkelijk te verplaatsen. Plak het op je etalages, glazen deuren of bijna elke ander gladde, vlakke ondergrond, trek het los en breng het ergens anders aan.

Gemakkelijk aan te brengen
Ons verwijderbare raamfolie is gemakkelijk en zonder gedoe aan te brengen. De ondergrond besproeien, de achterzijde lostrekken en plaatsen. We hebben een rakel (apart verkrijgbaar) om luchtbellen te verwijderen. Je raamstickers gaan tot 2 jaar mee en kunnen zo vaak verplaatst worden als je wilt.

Gemakkelijk te ontwerpen
Bekijk eerst onze collectie aanpasbare ontwerpen voor raamfolie, waaronder opties voor specifieke branches. Voeg je branding toe, zoals je logo en je URL. (Gebruik je een afwijkende vorm? Upload dan je illustratie naar onze editor.) Wij zorgen ervoor dat je prachtig bedrukt raamfolie ontvangt, klaar om indruk te maken. Je hoeft alleen de achterzijde los te trekken en het aan te brengen met onze rakel.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten