Loading...

Verander je boodschap met bedrukt raamfolie.

  • Afwijkende formaten en vormen mogelijk
  • 9 standaardformaten
  • Doorzichtig en ondoorzichtig materiaal
  • Verplaatsbaar en herbruikbaar
  • Makkelijk aan te brengen en verwijderen
  • Rakel kan worden toegevoegd op de betaalpagina

Opmerking: om ervoor te zorgen dat de achtergrond echt transparant is, kun je beter geen ontwerp met een witte achtergrond of een jpeg-bestand gebruiken. Kies in plaats daarvan voor een pdf- of png-bestand.

Makkelijk te verplaatsen
Wil je regelmatig nieuwe informatie weergeven, bijvoorbeeld voor een seizoensuitverkoop, speciale aanbieding of nieuw product? Dan kunnen statische raamstickers een goede uitkomst zijn. En ze zijn ook gemakkelijk te verplaatsen. Plak de stickers op je etalages, glazen deuren of bijna elke ander gladde, vlakke ondergrond, trek ze los en breng ze ergens anders aan.

Gemakkelijk aan te brengen
Onze verwijderbare raamstickers zijn gemakkelijk en zonder gedoe aan te brengen. De ondergrond besproeien, de achterzijde lostrekken en plaatsen. Je kunt ze ook droog aanbrengen, maar zorg wel dat je het raam eerst schoonmaakt. We hebben een rakel (apart verkrijgbaar) om luchtbellen te verwijderen. Je kunt beide methoden gebruiken om de stickers zowel binnen als buiten aan te brengen en ze kunnen zo vaak verplaatst worden als je wilt.

Gemakkelijk te ontwerpen
Bekijk eerst onze collectie aanpasbare ontwerpen voor statische raamstickers, waaronder opties voor specifieke branches. Voeg je branding toe, zoals je logo en je URL. (Gebruik je een afwijkende vorm? Upload dan je illustratie naar onze editor.) Wij zorgen ervoor dat je prachtig bedrukt raamfolie ontvangt, klaar om indruk te maken. Je hoeft alleen de achterzijde los te trekken en het aan te brengen met onze rakel.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten