Loading...

Verander gangpaden en open ruimtes in goed georganiseerde gebieden.

  • Afwijkende formaten en vormen mogelijk
  • Keuze uit 8 standaardformaten
  • Gecoat polyester van 1,8 mm
  • Met ronde hoeken
  • Water-, kras- en slipbestendig
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Rakel verkrijgbaar op de betaalpagina

Wijs klanten de weg in je winkel
Op zoek naar effectieve manieren om klanten de weg te wijzen in je winkel of nuttige informatie over je bedrijf te bieden? Gepersonaliseerde vloerstickers kunnen alles communiceren wat je te zeggen hebt. Maak je keuze uit volledig aanpasbare ontwerpen in 8 formaten om je boodschap over te brengen, bijvoorbeeld om klanten te verwelkomen in je winkel, hen te bedanken voor hun bezoek of om aan te geven waar de wc's zijn.

Anti-slip, gemakkelijk aan te brengen
Onze vloerstickers zijn gemaakt van duurzaam anti-slip kunststof voor langdurig gebruik binnenshuis op diverse gladde, harde oppervlakken zoals tegels, cement, laminaat en meer. En met onze droge aanbrengmethode kun je ze glad en zonder luchtbellen aanbrengen en gemakkelijk weer verwijderen zonder vlekken na te laten. Plak de sticker eenvoudigweg op een schone, droge vloer en duw eventuele luchtbellen weg met een rakel. Mocht het niet helemaal goed gaan, dan is de sticker makkelijk te verwijderen en opnieuw op te plakken.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om te beginnen? Zoek in onze collectie aanpasbare sjablonen naar het ontwerp dat het best bij je past. (Of als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze handige uploadoptie gebruiken.) Je kunt je persoonlijke tintjes toevoegen, waarna wij je bestelling drukken, verpakken en verzenden. Je ontvangt prachtige stickers die je direct kunt gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Vloerstickers in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten