Loading...

Bekijk het hele jaar in een oogopslag met bedrukte posterkalenders.

  • 286 x 438 mm
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Ontwerpopties voor persoonlijk en zakelijk gebruik
  • Hoeveelheden van 1 tot 200

Houd het overzicht met een lach op je gezicht
Op zoek naar een nieuwe manier om afspraken, vrije dagen en andere zaken te plannen? Een unieke posterkalender kan je helpen om het overzicht over het hele jaar te houden en tegelijkertijd je favoriete foto‘s of herinneringen te tonen. Er zijn genoeg manieren om ze persoonlijk te maken: een schattige foto van je viervoeter, een familiefoto van die dag op het strand.

Zoveel te zien
Onze posterkalenders worden gedrukt op een vel papier van 286 x 438 mm met een volledig overzicht van 12 maanden, een aangepaste achtergrond en de foto‘s van je keuze. Ze zijn ideaal om op te hangen aan muren, op koelkasten of op prikborden op kantoor. Je kunt er gemakkelijk met een pen of permanente markeerstift op schrijven en speciale datums omcirkelen. Posterkalenders zijn ook een leuk promotioneel cadeau: zet er je bedrijfslogo of teamfoto op om je klanten of werknemers te verrassen.

Ontwerp eenvoudig je eigen kalender
Klaar om te beginnen? Bekijk allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen voor posterkalenders. Zodra je het gewenste sjabloon hebt gevonden, helpen wij je om je afbeeldingen toe te voegen. Als je ontwerp eenmaal klaar is, zorgen wij voor de rest. Je jaarplannerposter wordt professioneel gedrukt en naar je opgestuurd, klaar om op te hangen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten