Loading...

Zet een krachtige toon met een Extra dikke kaart.

 • 85 x 55 mm groot
 • Keuze uit 2 papiersoorten
 • Standaard hoeken
 • Levendig, full colour drukwerk

Wil j een statement maken over jou en je bedrijf? Leg het er dan extra dik bovenop met een visitekaartje van superdik papier. Dit decadente papier is dikker dan een bankpasje en meer dan twee keer zo dik als de meeste visitekaartjes. Kies al dan niet voor een coating om een kaartje te maken dat helemaal bij je past.

Klaar om te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment full colour ontwerpen. (Als je al een eigen ontwerp hebt, kun je dat gemakkelijk uploaden.) Nadat je een favoriet sjabloon hebt gevonden, kun je het aanpassen met je eigen gegevens. Wij zorgen er dan voor dat je professionele, verzorgde kaartjes ontvangt die je direct kunt gebruiken om indruk te maken.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

3 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  0
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  0
 • 1 Ster
  2
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 3 klanten

Kwaliteit achteruit

5 aug 2022 | Eds

Vroeger was een dik visitekaartje echt dik, nu niet meer… Ook de druk lijkt echt goedkoper. Niet meer zo tevreden.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Ellen, het spijt me zeer dat de visitekaartjes niet naar wens zijn ontvangen. Soms verandert ons papier, in dit geval was het vroeger 50gr/m2 dikker. Ik heb een oplossing geboden in een e-mail die ik via je account heb gestuurd. Hier mag je op antwoorden. Ik zie graag je antwoord tegemoet zodat we je verder kunnen helpen!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Kleur klopt niet

8 feb 2022 | Geert

Beste, voor dit visitekaartje werd een gepersonaliseerde kleur ontworpen, maar het resultaat is donkerblauw. Waarschijnlijk RGB afgebdrukt ipv CMYK, zoals uitdrukkelijk meegegeven bij de bestelling.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Goedemiddag, wat spijtig om te lezen dat de visitekaartjes niet de kleurstelling hebben dan dat u had verwacht. Bij VistaPrint werken wij met een tevredenheidsgarantie en los ik dit graag voor u op. Kunt u ons een e-mail sturen met uw bestelnummer naar: [email protected]? Ik kom dan graag met u in contact, bedankt!

Kleur klopt niet
Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Kleuren zijn anders + zeer slecht uitgelijnd

18 jan 2022 | Kristof Baes

Het logo stond in het ontwerp mooi uitgelijnd in het midden. Helaas staat dit op het effectieve kaartje naar rechts uitgelijnd. Dit komt zeer amateuristisch over en is dus totaal onbruikbaar. Bijkomend was de kleur voor de achtergrond ingesteld op marineblauw, maar dit blijkt op het kaartje bijna zwart te zijn. Zeer ontgoochelend en weggesmeten geld.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Kristof, jammer dat het ontvangen visitekaartje niet aan uw verwachtingen voldoet. Bij VistaPrint werken wij met een tevredenheidsgarantie en lossen we dit graag samen met u op. Zojuist hebben we dan ook telefonisch contact gehad en samen het visitekaartje besproken. Nog een fijne dag verder toegewenst!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-3

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten