Loading...

Cosmetica-etiketten

Ontwerp unieke etiketten voor zeepjes, lotions en meer. Bekijk diverse formaten, materialen en vormen. Details bekijken

Fetching compatible options
Vormen
Grootte
Materiaal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp opvallende cosmetica-verpakkingen met bedrukte etiketten.

  • 15 formaten
  • 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 12 materialen
  • Gesplitste rol met keuze uit 4 diameters
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Klaar om je cosmeticaverpakkingen te vernieuwen en je producten een luxe uitstraling te geven? Gebruik dan cosmetica-etiketten. Van zeepjes en lotionflesjes tot cosmeticadoosjes en -zakjes: cosmetica-etiketten kun je overal voor gebruiken. Wat het formaat of de vorm van je product ook is, je kunt er een passend etiket voor ontwerpen.

We hebben cosmetica-etiketten in diverse formaten en materialen, waaronder waterbestendige en vetvrije opties als je cosmetica-etiketten nodig hebt die tegen vocht kunnen. Bovendien kunnen we elke gewenste vorm uitsnijden, zodat je unieke logo of ontwerp ook op je productverpakking past. En je etiketten worden geleverd op een handige rol, waardoor je ze snel kunt opplakken.

Selecteer de vorm van je keuze. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen. Als je ontwerp helemaal perfect is, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt prachtige cosmetica-etiketten die klaar zijn om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten