Verder naar hoofdinhoud

Platte flexibele verpakkingen

Flexibele platte zakken voor het verpakken van alle droge producten, vloeistoffen en poeders. Bekijk hoe je makkelijk kunt uploaden, uit welke maten je kunt kiezen en nog veel meer. Details bekijken
Maat
Materiaal
Ophangoog
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 4 formaten
  • Keuze uit glossy en matte afwerking
  • Optioneel hersluitbaar en met ophangoog
  • Afscheurbare inkeping
  • Volledige bedrukking in full-colour

Of je nu voedingssupplementen, snoepgoed of iets daar tussenin verkoopt, in onze platte zakken zijn je producten beschermd tegen de buitenwereld. En tijdens het ontwerpproces kun je gemakkelijk een foto, een logo of beide toevoegen om je product te promoten.

Onze gesealde zakken worden in full-colour bedrukt en zijn verkrijgbaar in diverse formaten. En doordat ze een platte bodem hebben, kan er meer van je zachte product in om te verzenden of om in de schappen te zetten.

Kies een kleiner zakje voor een enkele snack of een groter formaat voor omvangrijkere producten, zoals diervoeding of tuinbenodigdheden. Kies een matte of glossy afwerking om je verpakkingen op te laten vallen. En voeg tot slot eventueel een premium kenmerk toe: een hersluitbare strip om je product langer te kunnen bewaren of een ophangoog zodat je je product in het zicht kunt hangen.

Klaar om aan de slag te gaan? Upload je volledige ontwerp, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt bedrukte platte zakken die aan de bovenkant open zijn. Je hoeft ze alleen nog maar te vullen en aan de bovenkant dicht te sealen. Daarna is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten