Loading...

Zorg dat je gezien wordt met een licht, uniek display.

  • 3 formaten
  • Polyester van 110 g/m²
  • Opties met en zonder vlaggenmast
  • Enkel- of dubbelzijdige bedrukking
  • Gemaakt van 95% na consumptie gerecycled polyester

Trek de aandacht van passanten Op zoek naar een simpele, effectieve manier om meer bezoekers te trekken? Onze kioskvlaggen zijn een uitstekende manier om de etalages of muren van je winkel een beetje flair te geven. Help klanten om je te vinden in een drukke winkelstraat of breid je luifel uit met een vlag met je merk erop. Je kunt ze ook in je winkel gebruiken om klanten de weg te wijzen, bijvoorbeeld naar verschillende afdelingen of een tijdelijke uitverkoop.

Voor gebruik binnen of buiten Onze kioskvlaggen bieden een simpele, elegante oplossing die weinig ruimte kost. We bieden enkel- en dubbelzijdige bedrukking op onze kioskvlaggen, die verkrijgbaar zijn in 3 verschillende formaten en zowel met als zonder vlaggenmast besteld kunnen worden. En als je ooit je boodschap wilt veranderen, bijvoorbeeld voor een uitverkoop of nieuwe producten in je assortiment, dan bestel je gewoon alleen een nieuwe vlag door de optie 'Alleen vlag' te kiezen.

Intuïtief ontwerpproces Begin met het ontwerpen van je kioskvlaggen door je illustratie te uploaden of een van onze vele ontwerpsjablonen te kiezen. Wij zorgen voor de rest: we bedrukken je kioskvlaggen en verzenden ze. Je ontvangt een prachtige kioskvlag die klaar is om op te vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten