Loading...

Laat je boodschap opvallen en je logo shinen met handige gepersonaliseerde buttons.

  • 2 vormen
  • 4 formaten
  • Voorkant van glossy en krasbestendige folie
  • Achterkant met stevige stalen speld
  • Enkelzijdig, full-colour drukwerk

Een stijlvolle favoriet
Op zoek naar een manier om je bedrijf, goede doel of evenement te promoten? Bedrukte buttons met speld zijn een stijlvolle manier om je logo of boodschap zichtbaar te maken. Het zijn favorieten die de aandacht trekken en uitnodigen tot een gesprek. Ze hebben een achterkant met een stevige stalen speld waarmee je ze gemakkelijk aan bijvoorbeeld kleding of rugzakken bevestigt. Bovendien zorgt de krasbestendige en vuilafstotende voorkant ervoor dat je buttons er fantastisch uit blijven zien.

Blijvende indrukken
Onze gepersonaliseerde buttons zijn verkrijgbaar in 2 vormen en 4 formaten om je logo, illustratie of boodschap onder de aandacht te brengen. Of je nu een klassieke ronde vorm of een opvallende vierkante vorm zoekt, wij hebben de opties om een blijvende indruk te maken. Je buttons met speld en glossy folie worden in full-colour bedrukt. Ze zijn perfect om uit te delen of om te bewaren als verzamelobjecten.

Gemakkelijk te ontwerpen en te bewerken
Klaar om je buttons te ontwerpen? Of je nu reclame maakt voor je merk of je evenement, je kunt je logo of illustratie uploaden en bewerken in onze interactieve ontwerpstudio. Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, zorgen wij dat je bestelling professioneel bedrukt en verzonden wordt. Je ontvangt gepersonaliseerde buttons met speld in levendige kleuren, klaar om indruk mee te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten