Loading...

Bekijk ons volledige assortiment onbedrukte verpakkingsproducten

Bestsellers

Bekijk de producten die uit onze virtuele schappen vliegen.

Accessoires en extra's

Transformeer onbedrukte verpakkingen in een stijlvol statement door er je eigen draai aan te geven met onze trendy accessoires.

Vind het juiste product voor jou

Maak een keuze uit onze reeks bedrukte borden, stickers, reclamedrukwerk en meer.

Houd het simpel met onbedrukte verpakkingen en laat je gerechten voor zichzelf spreken

Geen frutsels en extra's nodig? Dan zijn onbedrukte voedselverpakkingen een snelle, makkelijke en kostenefficiënte manier om je bestellingen de deur uit te krijgen. We hebben een uitgebreid aanbod aan onbedrukte verpakkingen die je kunt gebruiken voor extra voorraad, afhaalmaaltijden, cateringopdrachten en foodmarkten. We hebben ook recyclebare en composteerbare opties.

Wil je wat extra kleur of branding toevoegen aan de effen verpakkingsdozen? Bekijk dan de verpakkingsaccessoires van VistaPrint, zoals stickers op rol, etiketten voor voedselverpakkingen en zelfklevende verpakkingstape. Gebruik ze om je voedselverpakkingen mee dicht te maken, om productinformatie te delen of om je logo of bedrijfsnaam op de verpakkingen te zetten. Zorg ervoor dat klanten weten waar ze moeten zijn om lekker te eten.

Veelgestelde vragen

Ja, onze voedselverpakkingen zijn voedselcontactmaterialen.  Onze maaltijdboxen voldoen aan de vereisten voor voedselveiligheid. Onze bekers zijn gemaakt van dubbelwandig en enkelwandig karton om eten warm of koud te houden.  

Al onze maaltijdboxen voldoen aan de richtlijnen van de EU betreffende kunststoffen voor eenmalig gebruik, een verreikende wetgeving voor het verminderen van vervuiling door kunststof. 

We raden aan om de voedselverpakkingen niet in de magnetron of vaatwasser te stoppen.

Ze worden plat verzonden, maar ze zijn heel eenvoudig in elkaar te zetten.

Voor zwaardere producten en artikelen raden we aan om post- en verpakkingsdozen te gebruiken. Verzendzakken en kartonnen enveloppen zijn juist meer geschikt voor lichtere artikelen, zoals textiel, documenten, kleding en cadeaubonnen.