Loading...

Verzend en bewaar je producten veilig met onze stevige verpakkingsdozen.

  • Keuze uit 5 formaten
  • 1,8 mm dik wit of bruin e-golfkarton
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Onbedrukte dozen

Bescherm de bestellingen van je klanten
Of je nu kwetsbare elektronica, zware apparaten of bulkbestellingen verzendt, je klanten verwachten dat hun artikelen veilig en heel aankomen. Onze verzenddozen zijn een goede manier om daarvoor te zorgen. Het stevige e-golfkarton is ontworpen om tijdens het verzenden tegen een stootje te kunnen en de inhoud te beschermen. Plak ze dicht met verpakkingstape en ze zijn klaar om verstuurd te worden.

Eenvoudig in elkaar te zetten
Onze kartonnen verpakkingen van golfkarton zijn ontworpen om zo efficiënt mogelijk te zijn voor jou en je klanten. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en hebben geen minimum bestelhoeveelheid, dus je kunt zo veel of zo weinig bestellen als je wilt. En dankzij de verschillende formaten tegen betaalbare prijzen kun je met gemak de doos vinden die jouw producten het best beschermt. Je kunt ook etiketten of stickers toevoegen om de dozen een unieke uitstraling te geven.

Snel en makkelijk bestellen
Klaar om jouw verpakkingsdozen te bestellen? Het proces is een fluitje van een cent. Kies gewoon een formaat, daarna zorgen wij voor de rest. Wij zorgen dat ze veilig en wel bij je aankomen, zodat jij hetzelfde kunt doen voor jouw klanten en hun bestellingen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten