Verder naar hoofdinhoud

Water-geactiveerde verpakkingstape

Maak handig gebruik van watergeactiveerde verpakkingstape om pakketjes of bezorgingen van je merk te voorzien. Aanpasbare sjablonen en opties bekijken. Details bekijken

Afstand tussen herhaalde logo's
Materiaal
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Gemakkelijk aan te brengen tape met door water geactiveerde lijm
  • 2 papiersoorten
  • Tape van 5 cm breed en 30 of 90 m lang
  • Verstevigd diefstal- en fraudebestendig papier
  • Instructies voor het aanbrengen staan hieronder

Gebruik onze bedrukte verpakkingstape met logo om enveloppen, dozen en zendingen dicht te plakken en naar klanten te sturen. Onze verpakkingstape is verkrijgbaar in bruin of wit kraftpapier en is voorzien van een plantaardige lijm die door water geactiveerd wordt. Onze bedrukte tape is eenvoudig te gebruiken en een milieuvriendelijker optie de je logo een hoogwaardige uitstraling geeft. Bovendien beschermt het verstevigde materiaal je pakketten tegen diefstal en fraude.

Onze verpakkingstape met logo is gemakkelijk aan te brengen. Je hebt alleen een natte spons (die meegeleverd wordt) nodig om de lijm te activeren en de tape aan je doos of envelop te hechten. Onze bedrukte tape is ook gemakkelijk te ontwerpen. Kies eerst de lengte en oriëntatie van de tape en bekijk daarna onze ontwerpengalerij of upload je eigen ontwerp. Wij zorgen dan dat je verpakkingstape ontvangt die je meteen kunt gebruiken.

Instructies

Volg onderstaande stappen om je verpakkingstape snel en eenvoudig toe te passen.

1. METEN EN KNIPPEN Meet de gewenste lengte van je tape af en gebruik een schaar om het af te knippen.

2. NATMAKEN Maak de bijgesloten spons nat met water om de lijm van de tape te activeren. Haal de spons over de niet-bedrukte kant van de tape.

3. AANBRENGEN Na het afknippen van de tape en het activeren van de lijm kun je de tape voorzichtig aanbrengen en aan je doos of envelop laten hechten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten