Verder naar hoofdinhoud

Inlegkaarten

Bied gasten alles wat ze moeten weten met een handige inlegkaart voor je bruiloft (en nog in hetzelfde thema ook). Bekijk ontwerpen met allerlei thema‘s en verschillende papiersoorten. Details bekijken

100% tevredenheid gegarandeerd
  • 13,9 x 10,7 cm
  • Keuze uit 8 papiersoorten
  • Standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full-colour drukwerk

Bezig de puntjes op de i te zetten voor je trouwkaarten? Met inlegkaarten kun je op een duidelijke, ordelijke manier belangrijke informatie delen, zoals het adres waar je receptie plaatsvindt, tips voor accommodatie of iets wat helemaal uniek is voor jouw bruiloft. We hebben tal van trouwinformatiekaarten die je helemaal kunt aanpassen met alle gegevens die je wilt delen. We hebben ontwerpen die geïnspireerd zijn op onze trouw- en antwoordkaarten, zodat je makkelijk een consistente look kunt creëren.

Klaar om je trouwinlegkaarten te ontwerpen? Verken onze ontwerpgalerij om het sjabloon te vinden dat precies bij je stijl past. In onze online studio kun je al je gegevens toevoegen, zoals adressen, URL's van websites en meer. En als je het ontwerp helemaal naar wens hebt gemaakt en je bestelling hebt geplaatst, zorgen wij voor de rest. We gaan je inlegkaarten met trouwinformatie professioneel voor je bedrukken en verpakken zodat ze netjes aankomen, klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten