Loading...

Promoot aanbiedingen en seizoensuitverkopen met wiebelaars.

  • 3 formaten
  • Gemaakt van kunststof pvc
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Gemakkelijk te installeren
  • Inclusief dubbelzijdige tape

Promoot producten in je winkel
Of je nu voorraden hebt die de deur uit moeten of aanbiedingen die je wilt delen, wiebelaars zijn ideaal om te zorgen dat je klanten geen enkele deal in je winkel over het hoofd zien. Leid je klanten naar nieuwe producten met opvallende wiebelaars of vestig hun aandacht op aanbiedingen met in het oog springende schapstoppers. Je kunt zelfs deals en kortingen promoten om van oude of slecht verkopende voorraad af te komen.

Afgestemd op jouw ruimte
Onze wiebelaars zijn verkrijgbaar in diverse formaten, dus je kunt er een kiezen die het beste bij jouw ruimte past. Deze voordelige marketingtools zijn ideaal voor zowel grote als kleine bedrijven om impulsaankopen op schappen, in gangpaden en aan de kassa te stimuleren. En dankzij het levendige, full colour drukwerk kun je je merkbekendheid vergroten met het logo en de kleuren van je bedrijf.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om je wiebelaars te ontwerpen? Het proces is een fluitje van een cent. Nadat je een formaat geselecteerd hebt, kies je een van onze sjablonen of ga je zelf aan het ontwerpen. Voeg tot slot details zoals logo's of QR-codes toe en je bent klaar. Als je ergens hulp bij nodig hebt, helpen onze ontwerpexperts je graag verder. Ben je eenmaal tevreden, dan zorgen wij ervoor dat je wiebelaars professioneel verpakt naar je opgestuurd worden.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten