Loading...

Geef je vloeren iets extra's met een bedrukte mat.

  • 2 formaten
  • 9 mm dik, gemaakt van zachte polyestervezels
  • Onderkant met anti-slip van pvc-rubber
  • Gezoomde randen
  • UV-bestendig en geschikt voor de wasmachine
  • Levendig full colour drukwerk

Unieke decoratie, door jou gemaakt
Ben je op zoek naar dat ene ding dat je kamer of kantoor helemaal af maakt? Zoek niet verder. Met onze eenvoudig te maken, bedrukte binnenmatten verander je een ontwerp met hoge resolutie in echt unieke decoratie (die je in geen enkele winkel kunt vinden). Het is een slimme manier om een specifiek interieur te benadrukken of om je bedrijfsruimte op een mooie manier van je merk te voorzien.

Praktisch, duurzaam ontwerp
Onze gepersonaliseerde matten zijn ontworpen om lang mee te gaan. Elke mat is gemaakt van dikke, UV-bestendige vezels die slijtvast zijn en tegelijkertijd luxe aanvoelen. Aan de onderkant hebben de matten een anti-slipsysteem van pvc, zodat de mat niet wegglijdt of schuift. Ideaal voor plaatsen waar kinderen of huisdieren komen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken, omdat ze geschikt zijn voor de wasmachine. Je kunt ze dus moeiteloos mooi en fris houden.

Uploaden, bewerken, toevoegen aan winkelwagentje
Start met het ontwerpen van je mat door een ontwerp in een hoge resolutie te uploaden. Controleer je ontwerp en pas de laatste details aan, voordat je de bestelling plaatst. Wij zorgen er dan voor dat je binnenmat bedrukt en bezorgd wordt.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten