Loading...

Ronde stempels

Gebruik ronde stempels om je eigen, unieke accenten toe te voegen aan papierwerk, persoonlijke correspondentie en evenementen. Keuze uit 3 formaten en 3 inktkleuren. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Inktkleur
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Bespaar tijd en creëer een professionele uitstraling met zelfinktende ronde stempels.

 • Keuze uit 3 formaten
 • Keuze uit 3 inktkleuren
 • Kunnen tot 10.000 keer gebruikt worden

Opmerking: Uploads met kleine afbeeldingen, lettertypen kleiner dan 8 punten of dunne lijnen worden afgeraden en kunnen worden afgewezen.

Efficiënt en opvallend Zelfinktende ronde stempels brengen niet alleen een mooi, uniek accent aan, maar besparen je ook tijd en moeite. Of je nu stapels papierwerk door moet ploegen of het perfecte detail op je kerstkaarten wilt aanbrengen, met onze unieke ronde stempels ben je snel klaar.

Veelzijdig en betrouwbaar Dankzij de vorm en de 3 beschikbare formaten zijn ronde stempels ideaal voor alle soorten persoonlijke en zakelijke projecten. Je kunt klantkaartstempels voor je bedrijf, ronde notarisstempels of zelfs handstempels voor evenementen maken. Of je kunt een eigen 'zegel' op kaarten, geschenken, trouwdrukwerk of schoolprojecten zetten.

Gemakkelijk te ontwerpen
Kies om te beginnen een formaat en upload het logo of ontwerp dat je wilt gebruiken op je ronde stempel. Rond daarna je bestelling af en laat de rest aan ons over. Je ontvangt een ronde stempel die je direct kunt gebruiken. Je hebt geen apart inktkussen nodig.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

1 beoordelingen

Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  0
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  0
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde

Beoordeeld door 1 klanten

Droogt niet goed

27 feb. 2023 | AZ

Product gekocht voor als stempel op klantenkaartjes maar droogt echt niet goed.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Hallo Ann, bedankt voor je beoordeling en wat jammer dat de inkt van de klantenkaart stempel niet goed droogt na het stempelen. Ik heb je een mail gestuurd om samen naar een oplossing te kijken. In afwachting van je reactie.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-1

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten