Loading...

Bespaar tijd en creëer een professionele uitstraling met zelfinktende ronde stempels.

 • Keuze uit 3 formaten
 • Keuze uit 3 inktkleuren
 • Kunnen tot 10.000 keer gebruikt worden

Opmerking: Uploads met kleine afbeeldingen, lettertypen kleiner dan 8 punten of dunne lijnen worden afgeraden en kunnen worden afgewezen.

Efficiënt en opvallend Zelfinktende ronde stempels brengen niet alleen een mooi, uniek accent aan, maar besparen je ook tijd en moeite. Of je nu stapels papierwerk door moet ploegen of het perfecte detail op je kerstkaarten wilt aanbrengen, met onze unieke ronde stempels ben je snel klaar.

Veelzijdig en betrouwbaar Dankzij de vorm en de 3 beschikbare formaten zijn ronde stempels ideaal voor alle soorten persoonlijke en zakelijke projecten. Je kunt klantkaartstempels voor je bedrijf, ronde notarisstempels of zelfs handstempels voor evenementen maken. Of je kunt een eigen 'zegel' op kaarten, geschenken, trouwdrukwerk of schoolprojecten zetten.

Gemakkelijk te ontwerpen
Kies om te beginnen een formaat en upload het logo of ontwerp dat je wilt gebruiken op je ronde stempel. Rond daarna je bestelling af en laat de rest aan ons over. Je ontvangt een ronde stempel die je direct kunt gebruiken. Je hebt geen apart inktkussen nodig.

MOMENTOPNAME BEKIJKEN

27 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  11
 • 4 Sterren
  4
 • 3 Sterren
  0
 • 2 Sterren
  5
 • 1 Ster
  7
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 27 klanten

Stempel voor alles en iedereen

29 mei 2024 | peter | Verified Buyer

We zijn verhuisd en we wilden graag een nieuwe, leuke en unieke adresstempel. De Stempel is 100% hetzelfde zoals we hem op de site van Vistaprint hadden ontworpen. Is zeker de prijs waard.


Mooie stempel

22 apr 2024 | Theo | Verified Buyer

Zeer goede print had het ietsje groter moeten laten maken .....misschien later ..

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Wij waarderen het dat je een product review schrijft over de bestelde ronde medium stempel van 1,5 cm. Om de scherpte en leesbaarheid van je ontwerp te controleren kun je een drukproef PDF aanmaken. Dit doe je als volgt: Klik in de ontwerpstudio op de knop Voorbeeld > vervolgens klik je op Drukproef (pdf) downloaden > Klik op PDF maken. Dit kan een paar minuten duren. Ook hebben we de ronde stempel in een groter formaat, namelijk 4,2 cm. Deze vind je hier terug: http://spr.ly/6-19bd4JS Wanneer je nog vragen hebt, laat het ons dan gerust weten. Wij helpen en adviseren altijd met plezier! Groet, Team Vista


In orde, wel ruimte voor verbetering

9 apr 2024 | Pascale

Ik bestelde een kleine rode stempel. Op zich stempelt het in orde voor mij. De afdrukkwaliteit hangt ook af van de duur van stempelen en het te stempelen oppervlakte, dat is niet onlogisch. Het ondersysteem, de witte uitstekende 'poten', is wel fragieler (lees : verplaatsbaarder onder druk of drukrichting) dan de transparante varianten bij de rechthoekige stempels. Het zou een meerwaarde zijn als dit een transparante stevige ongeperforeerde cilinder was. De rode bovenkant die wat bol is bovenaan heeft geen mogelijkheid tot stempelvoorbeeld. Dat is een gemis, zeker omdat in tegenstelling tot de rechthoekige varianten de oriëntatie veel moeilijker in te schatten is, wat van belang is voor het desin bij niet-schuine plaatsings toepassingen. Ik heb dus noodgedwongen zelf er wat tijd in moeten steken om dit te markeren ter hoogte van het papier op het witte ondersysteem, dat koste wel wat tijd. Mogelijks probeer ik zelf nog een sticker met stempelafdruk op de bolle bovenkant te voorzien, hopelijk hecht dat dan voldoende. Geen idee hoelang het zal meegaan. Maar ik zou het wel opnieuw bestellen hoewel dus die werkpunten een verbetering zouden zijn in gebruiksgemak, dat vond ik zonder mijn eigen praktische aanpassingen nog niet echt op een wenselijk niveau. Voor een klantenkaartstempel bij het halen van broodjes zou dit vermoedelijk niet uitmaken, voor mijn doeleinden wel.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Heel hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling ook weer voor de ronde stempel. Jouw verbeterpunten en feedback zal ik intern delen met het productteam, zodat wij onze producten en services kunnen blijven optimaliseren. We kijken uit naar een nieuwe bestelling van je in de toekomst en helpen je dan weer met plezier. Groet, Team Vista

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Zorg dat je afbeelding niet te gedetailleerd is!

1 mrt 2024 | Ilse | Verified Buyer

Niet duidelijk genoeg!!! Jammer😔 te kleine stempel voor de te gedetailleerde tekening. Zou de website zelf moeten aangeven.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Onze excuses dat de kleine ronde stempel van 1.5 cm niet naar wens is. Op de startpagina van de ronde stempels geven we een opmerking dat uploads met kleine afbeeldingen worden afgeraden. Tijdens de ontwerpcontrole, waar je jouw ontwerp dient goed te keuren voordat je gaat bestellen. Wordt het ontwerp duidelijk weergegeven en is te zien dat de afbeelding jammer genoeg volledig dichtloopt en ongeschikt is. Helaas is er naar aanleiding van de klacht geen contact met ons opgenomen en konden we niet kijken naar een passende oplossing. Wij zullen daarom alsnog contact met jou opnemen.


Tevreden over de aankoop

28 jan 2024 | Seppe | Verified Buyer

Ik ben tevreden over de aankoop, al doet de afbeelding op de website vermoeden dat de kwaliteit scherper is. Had ik geweten wat ik nu wist, had ik het kleinste lettertype in de templates wat groter gemaakt, want dat is nu moeilijk leesbaar. Verder geen enkel puntje kritiek.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Wat fijn te lezen dat je tevreden bent met de aankoop van je ontvangen stempel. Ook dank voor je feedback over het kleinste lettertype in de templates. Als tip wil ik je adviseren om altijd een PDF drukproef te maken voordat je de bestelling plaatst. Hoe je dit doet, heb ik je via de mail toegelicht. Wanneer je nog verdere vragen hebt, vernemen we die graag.


Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten