Loading...

Draadloze opladers

Draadloze opladers zijn een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten doordat mensen je logo zien bij elke keer dat ze hun telefoon opladen. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Verhoog je merkbekendheid met bedrukte draadloze opladers.

  • Behuizing van glad ABS-kunststof
  • Inclusief voedingskabel
  • Volledig oppervlak bedrukbaar Compatibel met alle telefoons die geschikt zijn voor Qi (draadloos opladen)
  • Secundaire oplader (langzamer dan opladen via de kabel)

Decoratie: Full-colour drukwerk (sublimatieprint)

Opmerking: We adviseren om het hele ontwerpgedeelte op te vullen. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op het bedrukte product.

Een handig ontwerp Plaats je bedrukte oplader op je bureau, je nachtkastje of een ander plat oppervlak. Deze draadloze oplader kan gemakkelijk worden aangesloten op een stopcontact en is ideaal om thuis of op kantoor als secundaire oplader te gebruiken.

Zet je merk in de schijnwerpers
Bedrukte opladers zijn een praktische manier om je logo onder de aandacht te brengen. Je kunt ze gebruiken voor promoties of als weggevertje. Ze creëren ook een positieve associatie met je bedrijf bij elke keer als de batterij van iemands smartphone opgeladen moet worden.

Intuïtieve ontwerpstudio Klaar om te ontwerpen? Zet je logo, bedrijfsnaam of illustratie op de hele bovenkant van deze draadloze opladers. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten