Loading...

Verzenddozen – onbedrukt

Verzend je producten veilig met blanco brievenbuspakketten, gemaakt van materiaal uit verantwoord beheerde bossen. Verschillende budgetvriendelijke formaten, verkrijgbaar in wit en bruin. Details bekijken

Fetching compatible options
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Laat je producten het woord doen met deze onbedrukte brievenbuspakketten

  • Verkrijgbaar in 5 formaten
  • 1,8 mm dik wit of bruin E-golfkarton
  • Stevig, met sluitklep aan de voorkant
  • Aantallen van 10 tot 600
  • Gemaakt van materiaal uit verantwoord beheerde bossen

Kosteneffectieve verpakking
Op zoek naar een eenvoudig, betaalbaar maar betrouwbaar postdoos? Ons blanco postdoos is van alle markten thuis. Met ribbels aan de binnenkant die de inhoud isoleren en beschermen tegen stoten, zijn ze een geweldige optie voor allerlei toepassingen, zoals e-commerceproducten, abonnementsdozen of geschenkdozen. Je kunt deze onbedrukte optie kiezen als je een ingetogen look of veelzijdige verzendoplossing nodig hebt.

Eenvoudig in elkaar zetten en versturen
Onze onbedrukte postdozen zijn verkrijgbaar in 5 formaten in wit of bruin E-golfkarton. Ze zijn stevig genoeg om kleine tot middelgrote artikelen te verpakken zonder dat extra verpakking nodig is. Het is heel eenvoudig om ze in elkaar te zetten en de verpakking met sluitklep aan de voorkant maakt van het uitpakken een feest.

Eenvoudig maar veelzijdig
Klaar om te bestellen? Kies het formaat, het materiaal en het aantal dat je wilt, dan zorgen wij voor de rest. Je onbedrukte postdozen komen gebruiksklaar aan. Als je liever je logo erop wilt, dan raden we aan ze te combineren met bedrukte postetiketten of ze af te sluiten met water-geactiveerde verpakkingstape.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten