Loading...

Stickers op rol

Til je branding naar een hoger niveau met professionele stickers voor gebruik in grote aantallen. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Fetching compatible options
Vormen
Formaat
Materiaal
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Til je branding naar een hoger niveau.

  • Keuze uit 15 formaten
  • Afwijkende vormen mogelijk
  • Ontwerpproces: uploaden en gaan
  • Keuze uit 15 materialen
  • Rollen van 33 cm of gesplitste rollen (diameter 7,6 cm)
  • Levendig full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Plak overal je merk op

Op zoek naar een simpele manier om een professionele, uniforme look te creëren voor tassen, dozen, potten, flessen en meer? Onze bedrukte stickers op rol zijn een goede keuze voor bedrijven die werken met grote voorraden. Alles in één: ze zijn hoogwaardig, gemakkelijk en voordelig.

Voor binnen en buiten

Je hebt keuze uit diverse materialen, vormen en afwerkingen. Het maakt niet uit of je labels op droge of vloeibare producten wilt plakken: bij ons zit je altijd goed. Klik op het tabblad Opties voor meer informatie. En doordat onze stickers op een rol worden geleverd, zijn ze gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

Intuïtieve ontwerpervaring

Bekijk onze collectie volledig aanpasbare ontwerpopties, ook voor de feestdagen: kerststickers, stickers met sneeuwvlokken, stickers met de Kerstman en meer. Als je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je het aan je eigen stijl aanpassen. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je ontwerp professioneel af op het materiaal van je keuze. Je ontvangt prachtig bedrukte stickers op rol die je direct kunt gebruiken.

Gestapelde stickers op rol

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Stickers op rol in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten