Verder naar hoofdinhoud

Tafelkleden

Bekleed je tafel op beurzen of evenementen voor een elegante, professionele uitstraling. Wasmachinebestendig polyester met volledige sublimatiebedrukking in full colour. Details bekijken

Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 6 formaten
  • Brandvertragend polyester
  • All-over drukwerk
  • Full colour sublimatiedruk

Bereid je voor om op te vallen
Wil jij alle ogen op jou gericht hebben op een evenement of bepaalde producten in je winkel onder de aandacht brengen? Een gepersonaliseerd tafelkleed met je logo erop kleedt een eenvoudige tafel of klaptafel meteen aan en maakt een professionele indruk. Daarom maken we het makkelijk om een bedrukt tafelkleed te maken dat jouw tafeldisplay helemaal compleet maakt. Bovendien is het een goede manier om je logo, bedrijfsnaam en merkkleuren duidelijk zichtbaar te maken.

Een veelbelovend display
Met bedrukte tafelkleden trek je de aandacht op beurzen, buitenevenementen of in je winkel. En wanneer het tijd is om je polyester tafelkleed schoon te maken, is hij na een handwas weer klaar voor het volgende evenement.

Intuïtief design
Klaar om aan de slag te gaan? Maak een keuze uit onze opties om het product te ontwerpen zoals jij dat wilt. Vervolgens kun je het ontwerp aanpassen met tekst, je logo en meer. Daarna zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je bestelling wordt kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten