Loading...

Val overal op met deze veelzijdige pop-upbalies.

  • 100 x 100 x 32 cm
  • Lichtgewicht en opklapbaar aluminium frame
  • MDF bovenblad, keuze uit 4 kleuren
  • Plank aan binnenkant voor opbergruimte
  • Polyester dat in de wasmachine kan
  • 3-zijdig paneel met open achterkant
  • Inclusief draagtas met wieltjes

Gebruiksklare display voor evenementen
Wil je je merk of je producten laten zien op evenementen? In slechts enkele minuten zet je een display neer die mensen meer over je bedrijf vertelt. Deze beursbalie met opklapbaar aluminium frame en opbergplank aan de binnenkant is onmisbaar voor evenementen. Of je nu deelneemt aan beurzen of congressen, een pop-upwinkel opent of nieuwe producten promoot, onze beursbalie is lichtgewicht, veelzijdig en gemakkelijk te monteren.

Kies je look
Onze beursbalies hebben een opklapbaar aluminium frame met klittenband, zodat je de stof gemakkelijk kunt bevestigen of verwisselen. De balie is voorzien van een houten bovenblad en een binnenplank met houtlaminaat, ideaal om je producten te vertonen, te bewaren en te verbergen op beurzen en evenementen. Je hebt keuze uit 4 kleuren voor het bovenblad, dus je vindt gemakkelijk de perfecte match voor je merk. Als je klaar bent, stop je de display in de draagtas met wieltjes en ga je weer door naar je volgende evenement. Handig voor als je veel onderweg bent.

Creatief 3D-ontwerpproces
Je hoeft geen expert te zijn om een opvallende pop-upbalie te ontwerpen in onze 3D-ontwerpstudio. Je kunt het polyester personaliseren met tekst, afbeeldingen, kleuren en meer. (Je kunt hem helemaal ronddraaien, zodat je de volledige 360 graden kunt bekijken.) Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt een prachtige beursbalie die je direct kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten