Loading...

Gepersonaliseerde mokken

Gepersonaliseerde mokken zijn ideaal om je logo, embleem of boodschap te promoten. Onze gegraveerde of bedrukte mokken zijn perfect voor gebruik op kantoor, maar zijn ook ideale promotieproducten. Geef ze aan klanten voor meer merkbekendheid bij elke slok.

25 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
25 resultaten


-

Ontwerp je eigen mok met jouw logo of boodschap.

Wil je een fotomok ontwerpen die precies bij je past? Of gepersonaliseerde mokken voor je hele team? Wat dacht je van een weggevertje met je logo zodat bestaande en potentiële klanten je bedrijf niet vergeten? Wat je ook nodig hebt, gepersonaliseerde mokken van VistaPrint serveren je ontwerp in stijl.

Je kunt heel gemakkelijk je eigen mok ontwerpen. Upload je ontwerpbestand in onze interactieve ontwerpstudio en experimenteer met de opties om een nieuw ontwerp te maken waar iedereen blij mee is. En als je tijdens het proces hulp nodig hebt, staat ons ontwerpteam voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Natuurlijk. We accepteren diverse bestanden, waaronder .jpg, .png, .pdf, .ppt en .ai.

Je hebt keuze uit verschillende opties. Onze collectie bevat veel mokken met drukwerk in 1 kleur. Maar we bieden ook full-colour drukwerk en lasergravering voor mokken. Bedrukte mokken zijn ideaal voor promotionele weggevertjes en lasergravering is een premium optie.

We hebben diverse opties, zoals keramiek, roestvrij staal en kunststof. Je kunt filteren op 'Materiaal' om precies te vinden wat je zoekt.

Onze gepersonaliseerde mokken hebben een inhoud van 200 tot 590 ml. Als je op 'Volume' filtert, kun je de verschillende formaten bekijken.

Ja. We hebben fotomokken die je ook per stuk kunt bestellen, wat ideaal is als je echt een unieke mok wilt ontwerpen. Voor andere mokken gelden hogere minimale bestelhoeveelheden en die zijn perfect voor promotionele weggevertjes.