Loading...

Transparante etiketten

Laat je merk zien met transparante etiketten. Bekijk afwijkende vormen en diverse formaten. Details bekijken

Fetching compatible options
Vormen
Grootte
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Zet overal de kleuren van je merk op.

  • Keuze uit 15 formaten
  • Doorzichtig kunststof
  • Extra dikke backing met tab
  • Aangepaste vormen beschikbaar
  • Levendig full colour drukwerk

Op zoek naar een leuke, snelle manier om je merk op onder meer flessen, dozen, potten en tassen te zetten? Overweeg dan eens transparante etiketten. Door de vele vormen en afmetingen, kun je eenvoudig je eigen unieke etiketten maken en je branding naar een hoger niveau tillen.

Onze full-colour, gepersonaliseerde etiketten worden geprint op doorzichtig kunststof en kunnen in elke gewenste vorm gesneden worden. Je kunt zelfs een matte of glossy afwerking kiezen om je etiketten extra speciaal te maken.

Upload je logo om te beginnen met je eigen etiketten en voeg daarna je bedrijfsnaam en contactgegevens toe. Kies de hoeveelheid die het beste werkt voor jou en dat is alles. Wij zorgen er dan voor dat je prachtige bedrukte etiketten ontvangt, klaar om te gebruiken.

Selecteer om te beginnen de vorm van je keuze. Als je een standaardvorm kiest, kun je onze aanpasbare sjablonen bekijken of je eigen ontwerp uploaden. Als je een afwijkende vorm kiest, kun je je logo of illustratie uploaden. Daarna maakt onze ontwerpstudio automatisch een aangepaste afsnijlijn aan, met opties om het verder aan te passen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten