Verder naar hoofdinhoud

Tafellopers

Voeg wat marketing toe aan je tafel. Met sublimatiedruk in full colour op wasmachinebestendig polyester. Details bekijken

Formaat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Keuze uit 3 formaten
  • Brandvertragend polyester
  • Full colour sublimatiedruk
  • All-overprint mogelijk

Zorg dat je gezien wordt
Op een evenement heb je maar een paar seconden de tijd om de aandacht van mensen te trekken. Met onze gepersonaliseerde tafellopers valt je stand op en ziet je opstelling er georganiseerd uit. Voeg een groot, opvallend logo of een felle kleur toe als je echt in het oog wilt springen. Maak iets waar mensen op af komen.

Intuïtief design
Klaar om je tafellopers te maken? Upload eerst je logo of eigen ontwerp. Kies daarna hoe je die wilt weergeven: wil je er de hele loper mee bedrukken of wil je dat het ontwerp op een specifiek deel wordt geprint? Personaliseer je tafelloper nog meer met onder andere kleur en tekst. Als je klaar bent met ontwerpen en tevreden bent met de look, brengen wij je idee tot leven met sublimatiedruk in full colour. Je ontvangt een mooie tafelloper die je meteen kunt inzetten om de aandacht te trekken, of je hem nu over een effen tafelkleed legt of op zichzelf gebruikt.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten