Loading...

Gepersonaliseerde pennen

Creëer een handig weggevertje voor deelnemers en bezoekers die jouw bedrijf opzoeken tijdens een evenement.
Alles bekijken

Shop per soort

Zorg dat je bedrijf elke dag in beeld is met een promoproduct dat overal mee naartoe genomen kan worden.
 
 
 
 
 

Aanbevolen producten

Bekijk een aantal bedrukte pennen die we aanbevelen.

Meer ontdekken

Maak je schrijfwaarcollectie helemaal af met deze bedrukte producten.
 
 
 

Uitgelichte merken

Bekijk pennen van onze populairste merken.

Shop per decoratietechniek

Kies de decoratietechniek die het best bij je wensen past.
 
 
 

Houd je bedrijfsnaam en logo bij de hand met bedrukte pennen.

Op zoek naar een praktische manier om reclame te maken voor je bedrijf? Probeer dan eens bedrukte pennen. Je kunt pennen bedrukken als weggevertjes voor een vakbeurs of pennen met logo ontwerpen voor op kantoor. Pennen met branding kunnen op heel veel manieren gebruikt worden en doordat ze zo compact zijn, kunnen klanten ze in hun handtas, zak of rugtas bewaren. En elke keer dat ze iets op hun to-do-lijstje schrijven, een formulier ondertekenen of een brief adresseren worden ze herinnerd aan jouw bedrijf.

Laat pennen bedrukken bij VistaPrint in de stijl die je wilt, binnen jouw budget. In onze collectie vind je omhulsels in verschillende kleuren, diverse decoratiemogelijkheden en meer. Je kunt je bedrukte pennen ook voorzien van unieke details, zoals tekst en je logo, in onze gebruiksvriendelijke online ontwerpstudio. Ook staan onze ontwerpexperts altijd klaar om je ontwerpen tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

Ja. We accepteren de meest voorkomende bestandstypen, waaronder .pdf, .ai, .jpeg en png.

Je kunt je ontwerp op het omhulsel van de gepersonaliseerde pen zetten. Zorg ervoor dat je ontwerp of illustratie binnen het gereserveerde deel in onze ontwerpstudio valt.

Onze VistaPrint balpen en VistaPrint gegraveerde balpen zijn al verkrijgbaar vanaf 1 stuk. We hebben een uitgebreide collectie pennen met logo met verschillende minimale bestelhoeveelheden vanaf 25 stuks.

Ja, we hebben verschillende inktkleuren waaruit je kunt kiezen. Je kunt in de productcatalogus filteren op inktkleur om gepersonaliseerde pennen te zoeken met specifieke inktkleuren. De beschikbare inktkleuren worden ook op de productpagina van elk product weergegeven.

Er zijn verschillende uitvoeringen voor elk budget, waaronder aluminium, kunststof en bamboe. Kunststof pennen zijn ideaal om uit te delen, terwijl onze gegraveerde aluminium pennen met logo juist heel geschikt zijn als bedrijfspennen.

Hou het simpel. Aangezien het ontwerp op het omhulsel van de pen wordt gedrukt, is een eenvoudig ontwerp het best. Voor professioneel uitziende bedrukte pennen raden we aan een simpele boodschap of je logo en bedrijfsnaam toe te voegen.