Loading...

Verpakkingsdozen

Gebruik verzenddozen om grote producten of bulkverzendingen van jouw merk te voorzien. Duurzaam karton, in 5 formaten. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Materiaal
Bedrukte gebieden
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Zorg dat je merk vanuit elke hoek zichtbaar is met bedrukte verzenddozen.

  • Keuze uit 5 formaten
  • Wit of bruin e-golfkarton van 1,8 mm
  • All-over, full colour drukwerk
  • Binnenkant kan bedrukt worden
  • Hoeveelheden van 1 tot 1000

Kostenefficiënte marketing
Als je verzenddozen gebruikt voor je producten, heb je niet alleen een kostenbesparende verzendoplossing, maar ook een extra kans om reclame te maken voor je bedrijf. Onze grote verzenddozen zijn ontwikkeld om je producten veilig en mooi te houden, zowel onderweg als in opslag.

Duurzaam en makkelijk in elkaar te zetten
Onze bedrukte verzenddozen zijn verkrijgbaar in 5 formaten, met keuze uit wit of bruin golfkarton, en worden bedrukt in full colour. Ze zijn stevig en makkelijk in elkaar te zetten, ideaal als verpakking voor bulkverzendingen van kleding, consumentenproducten en voedingsmiddelen. Kies ervoor om de binnenkant ook te bedrukken om een grote verzenddoos te ontwerpen die opvalt in de post, op de deurmat en wanneer de klant hem in handen heeft.

Ontwerpen in 3D
Klaar om jouw bedrukte verzenddozen te maken? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze eenvoudige uploadoptie gebruiken.) Upload je logo of afbeelding naar onze 3D-ontwerpstudio en voeg je eigen details, zoals achtergronden, patronen en sjablonen, toe om een opvallend ontwerp te maken. Zorg ervoor dat je na het uploaden van je bestand alle vouwlijnen verwijdert, als je een eigen ontwerp gebruikt. Als je dit niet doet, worden ze namelijk ook op het uiteindelijke ontwerp geprint. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je ontvangt kartonnen verzenddozen die klaar zijn om te gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten