Loading...

Maak nieuwe herinneringen van mooie momenten met bedrukte puzzels.

  • 2 opties voor het formaat
  • 80 of 120 stukjes
  • Duurzaam karton met glanzende afwerking
  • Bedrukking van fotokwaliteit over gehele oppervlak
  • Wordt in elkaar gezet geleverd

Plezier voor het hele gezin
Klaar om een persoonlijk tintje aan een spelletjesavond te geven of een nieuwe manier te vinden om de kleintjes te vermaken? Nu kun je je eigen fotopuzzel maken en deze klassieke groepsactiviteit een onverwachte twist geven. Jouw ontwerp wordt gedrukt op stukjes van stevig, glossy karton, zodat je persoonlijke puzzel geschikt is voor alle leeftijden.

Een cadeau met een twist
Onze bedrukte puzzels kunnen een lievelingsfoto, een speciale boodschap of een leuk ontwerp bevatten. Of je hem nu thuis wilt gebruiken of iemand wilt verrassen met een fotopuzzel als attent cadeau, met deze puzzel beleef je de leukste herinneringen stukje voor stukje opnieuw. (Let op: de puzzel komt in elkaar gezet aan.)

Ontwerpen in 1...2...3
Ben je er klaar voor? Je gaat een ontwerp naar keuze uploaden: een vakantiekiekje, familiefoto of iets heel anders. Vervolgens kun je het ontwerp aanpassen met afbeeldingen, tekst en meer. Nadat je jouw puzzelontwerp hebt gemaakt, zorgen wij voor de rest met ons druk- en bezorgingsproces voor gepersonaliseerde puzzels. Je creatie komt er geweldig uit te zien, klaar om een glimlach op gezichten te toveren.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten