Loading...

Thermosbekers en thermosflessen

Bedrukte mokken en thermosbekers zijn ideaal om te genieten van je favoriete drankje, maar zijn ook handige promotieproducten. Ontwerp je eigen mokken in onze interactieve ontwerpstudio. Ze worden kant en klaar geleverd, zodat je ze direct kunt uitdelen.

37 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
37 resultaten


-

Bedrukte mokken en gepersonaliseerde thermosbekers brengen je ontwerp ook onderweg onder de aandacht.

Bedrukte mokken en gepersonaliseerde thermosbekers houden je favoriete drankje bij de hand en je ontwerp in het zicht. Promotionele mokken met logo zijn uitstekende weggevertjes voor vakbeurzen en inzamelingsacties. Je kunt ze ook gebruiken als bedankje voor je team, zodat ze op kantoor kunnen genieten van koffie of thee terwijl ze je merk promoten. Je kunt ook een bedrukte mok ontwerpen om je geliefde te verrassen met een uniek geschenk.

Wat de gelegenheid ook is, bedrukte mokken en gepersonaliseerde thermosbekers serveren je ontwerp in stijl. In onze interactieve ontwerpstudio kun je gemakkelijk je eigen bedrukte mok ontwerpen. Je hoeft alleen je illustratie te uploaden en te controleren of je eigen details toe te voegen. En als je deskundige hulp nodig hebt, staat ons ontwerpteam dag en nacht klaar om te helpen je ideeën tot leven te brengen. Daarna zorgen wij voor de rest. Je prachtige bedrukte mok of thermosbeker wordt klaar voor gebruik bezorgd.

Veelgestelde vragen

De meeste zijn van roestvrij staal of kunststof, maar we hebben ook opties van keramiek, aluminium en siliconen.

De inhoud varieert van 150 tot 500 ml. Filter op volume om precies te vinden wat je zoekt. Je kunt ook de productpagina van je favoriete mok bekijken.

Natuurlijk. Je kunt bestanden uploaden in de volgende indelingen: .pdf, .ai, .jpeg, .png en .ppt.

Voor sommige van onze producten, zoals de Tulip thermosbeker, geldt geen minimale bestelhoeveelheid. Daarvan kun je dus een enkel exemplaar bestellen. Maar als je een grotere hoeveelheid nodig hebt voor een weggeefactie, dan daalt de prijs per stuk naarmate je er meer koopt.

Jazeker. Bovendien houden sommige van onze thermosflessen je drank zelfs op temperatuur. Kijk voor meer informatie op de productpagina van de thermosfles van je keuze.