Loading...

Baliedisplays

Trek de aandacht op congressen, beurzen of promoties in je winkel met vrijstaande displays. Lichtgewicht en duurzaam Foamex. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Maak van je balie of toonbank een opvallende display.

  • 2 formaten
  • Foamex van 3 mm
  • 2 steunpoten
  • Inclusief 1 extra steunpoot
  • Voor gebruik binnen
  • Levendig, full-colour drukwerk

Aandachttrekkers
Wil je uitpakken tijdens je volgende indoor evenement of actie in je winkel? Bedrukte baliedisplays zijn een snelle, budgetvriendelijke manier om met klanten in contact te komen. Of je nu speciale aanbiedingen promoot, belangrijke informatie deelt of je evenementenruimte meer karakter wilt geven, deze tafelbordjes helpen om de aandacht te trekken.

Veelzijdig en duurzaam
Onze baliedisplays zijn lichtgewicht en duurzaam, waardoor je ze gemakkelijk kunt vervoeren en hergebruiken voor meerdere evenementen, pop-ups en meer. Ze zijn ook ideaal om langdurig te gebruiken als displays voor toonbanken, evenemententafels en congressen. Kies uit 2 formaten en 2 oriëntaties om de display te vinden die het best bij je ruimte en je ontwerp past.

Gemakkelijk te ontwerpen
Klaar om je baliedisplays te ontwerpen? Upload je ontwerp of maak een heel nieuw ontwerp door je logo, afbeeldingen en belangrijke info toe te voegen. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt dan baliedisplays die je meteen kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten