Loading...

Laat je merk zien op outdoor evenementen of zomerse bijeenkomsten.

  • Opvouwbaar ontwerp
  • Geïsoleerd polyester met schuimlaag
  • Scherpe illustraties van fotokwaliteit
  • Print op de volledige voorkant

Decoratie: sublimatieprint (onbeperkte kleuren, voelt zacht aan, levendig, permanent drukwerk).

Opmerking: Je ontwerp wordt op de voorste helft van de koeler gedrukt en de achterklant blijft wit. Vul het volledige ontwerpgedeelte voor het beste resultaat. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op de bedrukte koeler.

Een praktisch accessoire
Deze blikjeskoelers houden je drankjes koud en je handen droog, zelfs midden in de zomer. Ze gaan condensatie op de blikjes tegen en houden drankjes langer kouder. En doordat ze plat opgeborgen kunnen worden, kun je ze ‘s winters gemakkelijk in een lade bewaren totdat het weer tijd is voor barbecues en outdoor evenementen.

Geen kleurlimiet
Dankzij onze full colour druktechniek kun je de voorste helft van de koeler laten bedrukken met afbeeldingen, logo's of illustraties van fotokwaliteit. Leuk als een uniek bedankje na een bruiloft, als cadeautje voor iedereen die op je verjaardagsfeest is geweest of om je bedrijfsimago te promoten op een outdoor evenement.

Eenvoudig te ontwerpen
Upload je afbeelding in onze interactieve ontwerpstudio en voeg een unieke boodschap toe. En als je hulp nodig hebt om je artwork of tekst te perfectioneren, dan hoef je maar te bellen of te mailen en onze ontwerpexperts staan klaar om je een helpende hand te bieden.

Bedrukte bierkoeler

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten