Loading...

Beurswanden

Ontwerp je eigen, vrijstaande achterwand voor je stand op je volgende beurs of evenement. Full-colour drukwerk op doek met een opklapbaar frame van aluminium. Details bekijken

Fetching compatible options
Pakket
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Zorg dat je gezien wordt op beurzen en evenementen met een gepersonaliseerde beurswand.

  • 2 formaten
  • Aluminium frame met afneembare voeten
  • Doek kan in de machine gewassen worden
  • Klittenbandsluiting
  • Keuze uit 2 draaghoezen
  • Doek ook los verkrijgbaar

Op zoek naar een manier om je aanwezigheid op een aankomend evenement kenbaar te maken? Een bedrukte beurswand kan je tafel of beursstand naar een hoger niveau tillen. Deze hoogwaardige producten in hoge resolutie zijn groter dan spandoeken en kunnen je helpen om op te vallen, vooral op drukke plaatsen met veel bezoekers. Bovendien zijn ze gemaakt om lange tijd mee te gaan en herhaaldelijk gebruikt te worden: Het vrijstaande frame van aluminium is opklapbaar, zodat je het gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen. Het volledig aanpasbare doek is geschikt voor in de wasmachine.

Klaar om te creëren? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen voor beurswanden. (Je kunt ook ge eigen ontwerp uploaden.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen en de opties kiezen die het best bij je passen. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige beurswand, klaar om neer te zetten en te gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Beurswanden in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten