Loading...

Zorg dat je gezien wordt op beurzen en evenementen met een gepersonaliseerde beurswand.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Aluminium frame
  • Snelle montage zonder gereedschap
  • Handige klittenbandbevestiging
  • Bevestigbare halogeenlampen beschikbaar
  • Doeken apart verkrijgbaar

Een grootse verschijning
Op zoek naar een manier om je aanwezigheid op evenementen aan te kondigen? Een bedrukte beurswand kan je tafel of beursstand naar een hoger niveau tillen. Deze hoogwaardige producten in hoge resolutie zijn groter dan spandoeken en kunnen je helpen om op te vallen, vooral op drukke plaatsen met veel bezoekers. Of je nu op een vakbeurs, een congres of zelfs een festival staat, met onze beurswanden duikt je merk overal op.

Duik steeds weer op
Als je van plan bent om meerdere evenementen te bezoeken, dan zijn onze beurswanden ideaal. Ze zijn gemaakt voor langdurig en herhaaldelijk gebruik. Het vrijstaande frame van aluminium is opklapbaar, zodat je het gemakkelijk kunt vervoeren en opbergen. Het volledig aanpasbare doek is geschikt voor in de wasmachine. Zo kun je klanten aantrekken op indoor evenementen zonder bang te hoeven zijn voor een vuile of beschadigde beurswand.

Intuïtief ontwerpproces
Klaar om te beginnen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen voor beurswanden. (Je kunt ook ge eigen ontwerp uploaden.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen en de opties kiezen die het best bij je passen. Daarna zorgen wij voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je ontvangt een prachtige beurswand, klaar om neer te zetten en te gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Beurswanden in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten