Loading...

Ringbanden

Houd documenten netjes en toegankelijk in professionele D-ringbanden met logo. Omslag van gelamineerd karton en 2 of 4 ringen. Details bekijken

Fetching compatible options
Ringbandringen
Aantal pagina's
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Bereid je voor op pitches, evenementen en meer met gepersonaliseerde ringbanden.

  • D-ringband van 267 x 315 mm
  • Omslag van 2 mm dik gelamineerd karton
  • Matte laminering
  • Keuze uit 2 of 4 metalen ringen
  • Geschikt voor maximaal 500 pagina's A4
  • Levendig, full-colour drukwerk

Als het om zakelijk netwerken en promotionele kansen gaat, kan het juiste detail een groot verschil maken. Als je op zoek bent naar een manier om je professionele uitstraling te verbeteren, kunnen bedrukte ringbanden een uitstekende optie zijn. Daarmee kun je gemakkelijk je logo of professionele ontwerp toevoegen aan presentatiedocumenten, trainingsmateriaal en kantoorbenodigdheden. Ze beschermen belangrijke papieren tegen vouwen, scheuren en vlekken. En ze kunnen je helpen alles geordend en bij de hand te houden.

Onze gepersonaliseerde ringbanden hebben een omslag van duurzaam karton met een matte laminering. Je kunt kiezen tussen ringbanden met 2 of 4 ringen en verschillende capaciteiten tot maximaal 500 vel papier (A4 of kleiner). Welke optie je ook kiest, je kunt de voor- en achterkant van je ringband volledig bedrukken in fotokwaliteit.

Start met het ontwerpen van je ringband door een afbeelding in een hoge resolutie te uploaden. Pas je ontwerp aan je wensen aan, dan zorgen wij voor de rest. Je gepersonaliseerde ringbanden worden professioneel gedrukt en verpakt. Je ontvangt je creatie ontvangt, klaar om indruk mee te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten