Loading...

Broeken en shorts

Ontwerp gepersonaliseerde sportbroeken, zwemshorts en werkbroeken.

28 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
28 resultaten


-

Zet je logo op unieke shorts en broeken voor op het werk, in de sportschool of om thuis te ontspannen.

Wil je duurzame, comfortabele, gepersonaliseerde broeken en shorts ontwerpen? Bekijk opties van diverse populaire merken voor heren, dames en kinderen. Kies je favoriete kledingstuk en voeg je logo of illustratie toe in onze intuïtieve ontwerpstudio. Daarna zorgen wij voor de rest. We bedrukken je unieke shorts of broeken en bezorgen ze bij je thuis.

Veelgestelde vragen

De meeste van onze broeken en shorts zijn gemaakt van gemengd materiaal, maar we hebben ook denim en technische stoffen. Technische stof is vochtafvoerend en dus ideaal als je buiten actief bent.

Er geldt geen minimale bestelhoeveelheid voor onze gepersonaliseerde broeken en shorts.

We hebben geschikte opties voor elk soort logo. Drukwerk in 1 kleur is geschikt voor eenvoudige logo's en voelt aan alsof het geschilderd is. Met full-colour transfer krijgen je bedrukte broeken en shorts een fotorealistische afdruk. Je kunt ook kiezen voor een geborduurd logo dat lang meegaat.

Voor logo's of illustraties met veel kleuren of tinten kun je het best full-colour transfer of borduurwerk kiezen. Borduurwerk is de duurzaamste optie voor meerkleurige logo's met minder dan 15 kleuren.

Onze gepersonaliseerde werkbroeken en sportshorts gaan lang mee. Om de kwaliteit te behouden, raden we je aan de decoratiegebieden niet te strijken. Voor drukwerk in 1 kleur en full-colour transfer adviseren we de kledingstukken binnenstebuiten te wassen in koud water.