Loading...

Tentkaarten

Ontwerp unieke, vrijstaande tentkaarten voor gebruik op toonbanken, voor menukaarten, als tafelbordjes en meer. Full-colour drukwerk en gemakkelijk uploaden van je ontwerp. Details bekijken

Fetching compatible options
Maat
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Instantreclame die je supersnel kunt neerzetten.

  • 2 formaten
  • Papier van 300 g/m²
  • 3 papiersoorten
  • Aanbevolen om binnen te gebruiken
  • Levendig, full-colour drukwerk

Op zoek naar een simpele manier om met potentiële klanten te communiceren? Bedrukte tentkaarten zijn veelzijdig, opvallend en perfect voor bijna elke situatie. Gebruik ze om speciale aanbiedingen te promoten, om belangrijke informatie met klanten te delen of om toonbanken, restaurtanttafels of evenementenstands meer karakter te geven. Ze zijn ook ideaal als contactloze menukaarten. Je kunt er een QR-code naar je digitale menukaart op zetten die je klanten kunnen scannen, zodat ze alles op je menukaart kunnen bekijken op hun smartphone.

Klaar om te ontwerpen? Upload eerst een ontwerp met hoge resolutie. (Als je foto‘s van Facebook of je mobiele telefoon wilt gebruiken, maken we dat ook heel gemakkelijk voor je.) Kies scherpe, levendige afbeeldingen met een hoge resolutie voor drukwerk van de beste kwaliteit. Tijdens de controle van je ontwerp kun je tekst of logo's toevoegen en nog laatste aanpassingen maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt dan bedrukte tentkaarten die je meteen kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten