Verder naar hoofdinhoud

Tentkaarten

Ontwerp unieke, vrijstaande tentkaarten voor gebruik op toonbanken, voor menukaarten, als tafelbordjes en meer. Full-colour drukwerk en gemakkelijk uploaden van je ontwerp. Details bekijken
Maat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 2 formaten
  • Papier van 300 g/m²
  • 3 papiersoorten
  • Aanbevolen om binnen te gebruiken
  • Levendig, full-colour drukwerk

Op zoek naar een simpele manier om met potentiële klanten te communiceren? Bedrukte tentkaarten zijn veelzijdig, opvallend en perfect voor bijna elke situatie. Gebruik ze om speciale aanbiedingen te promoten, om belangrijke informatie met klanten te delen of om toonbanken, restaurtanttafels of evenementenstands meer karakter te geven. Ze zijn ook ideaal als contactloze menukaarten. Je kunt er een QR-code naar je digitale menukaart op zetten die je klanten kunnen scannen, zodat ze alles op je menukaart kunnen bekijken op hun smartphone.

Klaar om te ontwerpen? Upload eerst een ontwerp met hoge resolutie. (Als je foto‘s van Facebook of je mobiele telefoon wilt gebruiken, maken we dat ook heel gemakkelijk voor je.) Kies scherpe, levendige afbeeldingen met een hoge resolutie voor drukwerk van de beste kwaliteit. Tijdens de controle van je ontwerp kun je tekst of logo's toevoegen en nog laatste aanpassingen maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest. Je ontvangt dan bedrukte tentkaarten die je meteen kunt gebruiken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten