Loading...

Rechthoekige zelfinktende stempels

Een eenvoudige, effectieve manier om tijd te besparen op het schrijven van enveloppen, facturen en nog veel meer. Upload eenvoudig je ontwerp om een grote stempel te laten maken met je logo, tekst of retouradres. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat
Inktkleur
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontdek je nieuwe favoriete manier om tijd te besparen.

  • 4 formaten
  • 3 inktkleuren
  • Kan tot 10.000 keer gebruikt worden

Opmerking: Uploads met kleine afbeeldingen, lettertypen kleiner dan 8 pt of dunne lijnen worden afgeraden en kunnen worden afgewezen.

Wil je je takenlijstje simpeler maken? Onze rechthoekige zelfinktende stempels kunnen tijd besparen bij het adresseren van enveloppen, betalen van rekeningen en meer. Je kunt je initialen, bedrijfsnaam of retouradres opnemen voor zakelijke correspondentie, of bijvoorbeeld een leuk ontwerpdetail voor persoonlijk gebruik op kerstkaarten en bedankbriefjes.

Kies een formaat en een kleur om het ontwerpproces te beginnen. Daarna kun je onze collectie ontwerpopties bekijken en het ontwerp kiezen dat het best bij je past. Voeg je details toe, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt je zelfinktende rubberen stempel klaar voor gebruik, je hebt geen apart inktkussen nodig.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Rechthoekige zelfinktende stempels in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten