Loading...

Staande flexibele verpakkingen

Houd droge producten, vloeistoffen of poeders vers en stevig verpakt met flexibele doypacks. Bekijk hoe je makkelijk kunt uploaden, uit welke maten je kunt kiezen en nog veel meer. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat (B x D x H)
Materiaal
Aantal
 
OntwerpenMaak een nieuw ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Bescherm tegen vocht met bedrukte flexibele verpakkingen.

  • 7 formaten
  • Afwerking naar keuze glossy, mat of soft-touch
  • Hersluitbare strip en ophangoog beschikbaar
  • Vrijstaand display
  • Full-colour drukwerk op de voor-, achter- en onderkant

Sealen, neerzetten en opvallen

Op zoek naar een opvallende manier om je producten te presenteren? Of je nu cosmetica, specerijen of iets anders verkoopt, met onze flexibele verpakkingen zitten je producten stevig verpakt en worden ze beschermd tegen de buitenwereld. In deze bedrukte doypacks met je eigen ontwerp geef je je producten gemakkelijk een opvallend plekje op je toonbank of op een tafel.

Opties die je verpakkingen onderscheiden

Kies het formaat verpakking dat het beste past bij je droge of vloeibare producten, poeders of snoepgoed. Kies een matte of glossy afwerking om je doypacks op te laten vallen. En voeg tot slot eventueel een premium kenmerk toe: een hersluitbare strip om de houdbaarheid van je product te verlengen of een ophangoog zodat je je product in het zicht kunt hangen.

Gemakkelijke ontwerpervaring

Bij het ontwerpen van je verpakkingen heb je verschillende opties: Upload je eigen ontwerp, pas een van onze sjablonen aan of laat een van onze experts een uniek ontwerp voor je maken. Zorg ervoor dat je na het uploaden van je bestand alle vouwlijnen verwijdert, als je een eigen ontwerp gebruikt. Als je dit niet doet, worden ze namelijk ook op het uiteindelijke ontwerp geprint. Controleer je ontwerp in 3D om te zien of alles klopt en laat vervolgens de rest aan ons over. Je ontvangt bedrukte flexibele verpakkingen die aan de bovenkant open zijn. Als je de verpakking vult en aan de bovenkant dicht sealt, is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten