Verder naar hoofdinhoud

Staande flexibele verpakkingen

Houd droge producten, vloeistoffen of poeders vers en stevig verpakt met flexibele doypacks. Bekijk hoe je makkelijk kunt uploaden, uit welke maten je kunt kiezen en nog veel meer. Details bekijken
Grootte
Opening
Materiaal
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 8 formaten
  • Keuze uit glossy of matte afwerking
  • Optioneel hersluitbaar, met klep en ophangoog
  • Vrijstaande display
  • Gemakkelijk te openen

Of je nu cosmetica, specerijen of iets daar tussenin verkoopt, in onze flexibele verpakkingen zitten je producten stevig verpakt en beschermd tegen de buitenwereld. Je kunt gemakkelijk een ontwerp uploaden en een foto van je product, je logo of beide toevoegen.

Kies het formaat verpakking dat past bij je droge producten, poeders of snoepgoed. Kies een matte of glossy afwerking om je doypacks op te laten vallen. En voeg tot slot eventueel een premium kenmerk toe: een hersluitbare strip om de houdbaarheid van je product te verlengen of een ophangoog zodat je je product in het zicht kunt hangen.

Klaar om aan de slag te gaan? Upload je volledige ontwerp, dan zorgen wij voor de rest. Je ontvangt bedrukte flexibele verpakkingen die aan de bovenkant open zijn. Je hoeft ze alleen nog maar te vullen en aan de bovenkant dicht te sealen. Daarna is je product klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten