Gepersonaliseerde cadeau-ideeën voor iedereen op je feestdagenlijstje

Geschatte leestijd: 4 minuten

​De feestdagen draaien allemaal om verbinding met dierbaren, of dat nu persoonlijk is of via de post met oprechte cadeaus en wensen. En op dit moment is tijd die we samen doorbrengen belangrijker dan ooit. Dit seizoen is het de perfecte tijd om de speciale mensen in je leven te laten zien hoe belangrijk ze voor je zijn.

Zoals altijd belooft de periode voor de feestdagen druk te zijn. Deadlines van het jaareinde komen eraan, er moeten evenementen gepland worden en, misschien het belangrijkst, er moeten inkopen worden gedaan voor de feestdagen. Maar het laatste wat je wilt doen, is lang in de rij staan om iets uit een schap te pakken dat niet echt speciaal is voor degene aan wie je het geeft. Maak er dit jaar iets persoonlijks van. Laat je dierbaren zien dat je ze begrijpt met een cadeau dat ze zeker zullen koesteren.

Zo’n attent gebaar hoeft niet moeilijk of tijdrovend te zijn. Er zijn veel snelle en makkelijke manieren om unieke, gepersonaliseerde cadeaus te maken voor je dierbaren. Laat zien hoeveel je om ze geeft zonder andere taken op je to-do-lijstje te hoeven overslaan.

Om te beginnen hebben we hier een aantal geweldige aanpasbare cadeaus. Daarna laten we leuke manieren zien om het perfecte geschenk te maken voor iedereen op je lijstje.

  1. Bedrukte fleecedekens
  2. Fotoboeken
  3. Fotomokken
  4. Gepersonaliseerde kussens
  1. Kerstkaarten
  2. Wandkalenders
  3. Canvas prints
  4. T-shirts

1. Personaliseer de favoriet van dit seizoen, een bedrukte fleecedeken.

Help je beste vriendin die het altijd koud heeft met de warmte van een fleecedeken en pas die aan met een grappige of lieve foto die herinneringen oproept. Een full-colour bedrukte deken is praktisch en persoonlijk en is een mooie herinnering aan de gezelligheid van de feestdagen. Te veel herinneringen om uit te kiezen? Maak een fotocollage met onze gebruiksvriendelijke sjablonen en voeg een persoonlijke boodschap toe.

2. Deel mooie herinneringen met je favoriete mensen met een fotoboek.

Celebrate the fun and funny moments of the year with photo books. This year, those ‘perfect moments’ are appreciated even more than usual. Turn them into unique photo albums that represent the special people and places in your life. With  photo albums  for your loved ones, it’s like everyone gets a personal glimpse into the past.

3. Inspireer een vriend of collega met een koffiemok.

Zoek je een cadeau voor de harde werkers in je leven, probeer dan eens een koffiemok die perfect in hun straatje past. Kies een foto van hun favoriete plek, een kiekje van hun dierbaren of een foto van hun lieve huisdier. Deze leuke en unieke manier om iemand zijn dag te laten beginnen en te laten weten hoe belangrijk je hem vindt is moeilijk te overtreffen.

Tip van Vistaprint

Geef je mokken aan werknemers of klanten? Voeg je bedrijfslogo toe om je merk elke ochtend te laten opvallen, het hele jaar door.

4. Maak het in huis comfortabeler met een gepersonaliseerd kussen.

Geef een bedrukt kussen cadeau… je kunt zelfs een foto op elke kant zetten! Dit is een perfecte manier om foto’s van verjaardagen, bruiloften, vakanties en familiebijeenkomsten te gebruiken om die mooie herinneringen te koesteren en elke dag te laten zien.

5. Stuur een kerstkaart die echt van jou komt.

Deel je genegenheid voor de feestdagen met een oprechte, persoonlijke wenskaart. Met talloze manieren om je kaarten aan te passen (zoals zilverfoliedruk en geschulpte randen) is een kerstkaart een makkelijke, voordelige manier om de feestvreugde te delen… en contact te maken met je dierbaren, ook als jullie niet samen kunnen zijn.

6. Geef een glimlach die het hele jaar duurt met een bedrukte wandkalender.

Laat je dierbaren zien dat je het hele jaar aan ze denkt met een wandkalender. Kalenders hoeven niet uit alleen maar foto’s van je kinderen te bestaan… laat je creativiteit de vrije loop en gebruik mooie patronen, inspirerende citaten, landschapsfoto’s, inside jokes en grappige foto’s van je ‘crew’ om herinneringen te verzamelen en de muur stijl te geven.

7. Maak canvas prints van de knutselwerkjes van je kinderen.

Kinderen maken prachtige kunstwerken, maar het kan lastig zijn om de ruimte te vinden om ze op te hangen, waardoor ze vaak op de koelkast geplakt worden. In plaats daarvan kun je ook foto’s ervan maken of het scannen om hun creaties in driedimensionale canvas prints te veranderen. Deze bedrukte canvas prints zijn attente, unieke cadeaus voor co-ouders, je eigen ouders, ooms en tantes, vrienden en meer. En bedenk je hoe trots je kinderen zullen zijn als ze hun kunstwerkjes zo mooi aan de muur zien hangen!

8. Ga voor een fotogeschenk om te dragen: een T-shirt!

Maak een volledig uniek T-shirt voor iedereen in je leven. Ontwerp een shirt met een foto van je kinderen (een geweldig cadeau voor grootouders) of een geliefd huisdier (perfect voor dierengekken). Of omarm het afgelopen jaar met een gevoel voor humor. Heb je een leuke trip gemaakt met je beste vrienden of een gezellige spelletjesavond thuis gehouden? Ontwerp een t-shirt met een foto die de herinneringen terughaalt. Is je zus getrouwd? Upload een van haar trouwfoto’s of een kiekje van haar vrijgezellenfeest.