Stappen om een afbeelding te verwijderen
1
Log in op je account
2
Ga naar Mijn uploads
Selecteer Mijn account en kies Mijn uploads om naar je geüploade afbeeldingen en documenten te gaan.
3
Selecteer de afbeelding
Kies de afbeelding die je uit je uploads wilt verwijderen.
4
Verwijder de afbeelding
Als je een afbeelding verwijdert, wordt die uit alle producten verwijderd waarin de afbeelding wordt gebruikt. Je kunt die producten dan niet meer nabestellen, maar je kunt wel het ontwerp bewerken en een andere afbeelding toevoegen.
Het verwijderen van een upload is permanent en kan niet ongedaan gemaakt worden. Als je de afbeelding weer wilt gebruiken, moet je die opnieuw uploaden.
