ToegankelijkheidVerder naar hoofdinhoud
Kan ik mijn informatie verwijderen?
Laatst herzien 22 oktober 2026.
Ja, neem contact met ons op als je de informatie wilt verwijderen die we over je hebben. Dan sluiten we je account en verwijderen we je informatie van onze systemen.

Neem contact met ons op als je wilt dat we de gegevens verwijderen die we over je hebben. Dan sluiten we je account en verwijderen we je informatie van onze systemen. Dat is een permanente wijziging die niet ongedaan gemaakt kan worden. Je kunt dan niet meer inloggen op je account, maar je kunt natuurlijk in de toekomst weer een nieuw account aanmaken. 

Houd er rekening mee dat we zelfs als je ons vraagt je gegevens te verwijderen, wettelijk verplicht kunnen zijn om bepaalde informatie te behouden (bijvoorbeeld gegevens over transacties of verzendingen) en dat we anonieme informatie kunnen behouden over bijvoorbeeld de manier waarop klanten onze website gebruiken.

Nadat we je verzoek hebben verwerkt, zal je onmiddellijk toegang verliezen tot het volgende:

  • Je account

  • Je accountlogin en wachtwoord

  • Bestelgeschiedenis

  • Producten die je hebt ontworpen

  • Geüploade afbeeldingen

Je account deactiveren

Als je wilt bepalen hoe we je informatie gebruiken maar je account niet wilt sluiten, kun je ons vragen je account te deactiveren. Indien nodig kun je altijd contact met ons opnemen om je account weer te laten activeren.

Afmelden voor e-mailmarketing

Als je je account wilt houden maar wilt dat we je informatie niet meer voor marketingdoeleinden gebruiken, kun je je afmelden voor onze e-mailberichten of andere kanalen.

Je kunt je afmelden voor e-mailmarketing door naar je Accountinstellingen in 'Mijn account' te gaan en 'Voorkeuren' te selecteren. Daar kun je je marketingvoorkeuren aanpassen.


Was dit artikel nuttig?
Ontdek hoe we je feedback gebruiken

Maak live verbinding met de klantenservice

Hulp nodig?

Contact Us